Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

maart 2018

Veggieworld 2018

maart 10 - maart 11
Jaarbeurs, Jaarbeursplein
Utrecht, Netherlands
+ Google Map
€8

Op 10 en 11 maart komt Veggieworld voor de vierde naar Nederland! In de Jaarbeurs in Utrecht is het goed toeven met heerlijk eten, nieuwe producten uit onder meer Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië, boeken, vegan kleding, lezingen en kookworkshops. De NVV zal aanwezig zijn met een stand op VeggieWorld 2018.

Find out more »
april 2018

Vegenement Zeeland

april 29 @ 12:00 - 19:00
Goes, Grote Markt
Goes, Netherlands
+ Google Map
Free

Op zondag 29 april vindt het eerste Vegenement Zeeland plaats in Goes. De meeste mensen denken bij Zeeland al snel aan eten. Op Vegenement Goes zal je dan ook een ruim foodplein vinden en natuurlijk vind je hier ook diverse kramen die aansluiten op de vegan lifestyle, zodat je tijdens het shoppen kunt genieten van een heerlijke vegan snacks. De NVV is partner van Vegenement Goes en zal hier staan met een stand.

Find out more »
oktober 2018

VegFestNL 2018

oktober 27 - oktober 28
Jaarbeurs, Jaarbeursplein
Utrecht, Netherlands
+ Google Map
€12,50

Schrijf het alvast in je agenda, want op 27 en 20 oktober gaat het dak eraf in de Jaarbeurs in Utrecht met VegFestNL 2018! Wij zijn dan ook bijzonder trots om als NVV samenwerkingspartner te mogen zijn. De details over het programma zullen nog volgen. Sowieso staan wij met een stand op de markt, waar je lid kunt worden, vragen kunt stellen en artikelen uit de webshop kunt kopen. We sluiten VegFestNL weer spectaculair af met de uitreiking van de Vegan…

Find out more »
+ Export Events