De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Sinds 2013 zijn er verschillende categorieën en meerdere winnaars. Sinds 2014 worden de Vegan Awards uitgereikt tijdens VegFestNL, dat meestal samenvalt met Wereld Veganisme Dag.

Vegan Awards 2018

De Vegan Awards winnaars 2017 zijn bekend! Volgend jaar kunnen er weer initiatieven aangedragen worden in zeven categorieën voor de Vegan Awards 2018, door het publiek gestemd worden op de beste vegan initiatieven en worden de winnaars bekendgemaakt tijdens VegFestNL in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hoe maak je kans?

De genomineerden en de winnaars voor de Vegan Awards worden gekozen door het publiek. Eerst kan het publiek initiatieven aangedragen in de verschillende categorieën. Aansluitend kan er door het publiek gestemd worden. De zeven initiatieven met de meeste stemmen winnen. Alle winnaars worden bekendgemaakt op VegFestNL tijdens een officiële awarduitreiking.

Wie maken kans?

Producenten, restaurants, auteurs, bloggers, vloggers en andere vegan (friendly) initiatieven met een aanbod voor veganisten maken kans op de Vegan Award. Je kunt hierbij denken aan producenten die plantaardige voedingsproducten aanbieden, maar ook aan bedrijven die schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten of kledingstukken verkopen die vrij zijn van dierlijke producten.

Winnaars Vegan Awards