(English? Click here!)

Raamsticker, digitale variant + logo (751x257)

 

Vegan Friendly promotie

De Vegan Friendly promotie is bedoeld om aandacht te geven aan eetgelegenheden, (web)winkels en andere initiatieven met een (deels) veganistisch aanbod. Deelnemers aan deze promotie zijn herkenbaar aan de duidelijke raamsticker op bijvoorbeeld de deur of de digitale variant hiervan op de website.

Ledenpasvoordeel

Een steeds groter aantal deelnemers aan onze Vegan Friendly promotie geeft een voordeel aan leden van de NVV. Dit voordeel kan bestaan uit een kortingspercentage of een gratis product. In onderstaande lijst staat dit voordeel in roze aangegeven.

* Als er een sterretje achter het voordeel staat dan geldt er een voorwaarde aan het voordeel. Lees deze voorwaarde door op de deelnemer te klikken.

Aanmeldingen, tips en contact

Met dit formulier kunnen eetgelegenheden, (web)winkels en andere initiatieven met een (deels) veganistisch aanbod aangemeld worden voor deze promotie. Het formulier kan ook gebruikt worden om tips door te geven. Deelname is in principe gratis. Lees er meer over in deze algemene voorwaarden. Voor andere vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken via veganfriendly@veganisme.org.

Deelnemers

Klik op de gewenste provincie, scroll naar beneden of zoek op naam (via CTRL-F).