Op 16 en 17 maart 2013 vindt het grote vegan festival Vegfest plaats in Brighton in Engeland. Het festival trok vorig jaar 5000 bezoekers. Er zijn allerlei stands met vegan eten en producten en je kunt er workshops volgen en lezingen bijwonen.

Zie meer informatie op brighton.vegfest.co.uk

De NVV wil dat weekend graag een citytrip organiseren naar Brighton, dit geeft je de mogelijkheid om met een gezellige groep Vegfest te bezoeken en Brighton te verkennen.

Het idee is om op vrijdag 15 maart om 8.00 uur te vertrekken vanuit Amsterdam, er wordt daarna ook nog gestopt bij opstapplaatsen in Utrecht en Breda. We arriveren vrijdagavond bij het hostel waar we 2 nachten zullen verblijven. Brighton is een leuke stad aan de kust met veel vegan friendly eettentjes en winkels (zoals vb. vegetarian shoes). De volgende dag bezoeken we Vegfest, op loopafstand van het hostel en zondagmiddag vertrekken we weer. De bus zal dan rond 23 uur weer aankomen in Amsterdam.

De kosten voor het weekend bedragen voor niet-leden €175,- en voor leden €155. Een lidmaatschap kost slecht €20,- per jaar en je krijgt ook nog eens een kortingsbon voor VEGA-LIFE ter waarde van €7,50, dus het loont zeker om lid te worden als je nog geen lid bent! Klik hier om je aan te melden als lid:
Lidmaatschap NVV

We hebben minimaal 30 deelnemers nodig om het voor dit bedrag aan te kunnen bieden en we moeten i.v.m. de reservering van het hostel en de bus snel beslissen of we het gaan organiseren of niet. Daarom horen we het graag voor 15 januari of je mee wilt!

Aanmelding is niet vrijblijvend. Als je je aanmeld gaan we er vanuit dat je ook echt mee kunt. Zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt zullen we je dan ook direct een betalingsverzoek doen. Geef je alleen op als je echt zeker weet dat je mee kunt.