Heb je vaak tijd over en wil je de promotie van veganisme vooruit helpen? Dat kan door vrijwilliger te worden voor de NVV! Ook als je liever vanachter je laptop of pc af en toe iets doet, kan je ons helpen.

Wat kan je doen?

Graag komen we in contact met mensen die zich in willen zetten voor de promotie van het veganisme.

Er zijn allerlei dingen die je kunt doen zoals:

  • Leden werven;
  • Mensen informeren over veganisme bij onze stand.
  • Artikelen schrijven voor het kwartaalblad VEGAN Magazine;
  • Potlucks organiseren (de eerte zondag in augustus is International Vegan Potluck Day!);
  • Verspreiden van onze flyer in jouw buurt (winkels, school/werk, bibliotheek);
  • De NVV online promoten (scroll verder voor meer informatie);

Vrijwilligersgroepen op Facebook

Via Facebook plaatsen we regelmatig oproepjes voor vrijwilligers in deze groepen:

Heb je nog vragen over vrijwilliger worden? Neem dan contact met ons op. En neem alvast een kijkje bij onze vacatures.


Online promotie / online actie voeren

Wil je gewoon af en toe iets doen? Naast lid worden van bovenstaande groepen, kan je de NVV en veganisme ook online promoten! Het kost je geen geld en een beetje tijd. Door content van de NVV te delen, vergroot je het bereik van onze content en maak je mensen bewust van veganisme.

Wat kan jij doen?

Website
Op de website verschijnt minimaal één keer per maand een nieuw artikel. Verder vind je veel interessante artikelen zoals ‘Hoe word ik veganist?‘ en ‘Films en documentaires op Netflix‘. Ons informatiemateriaal is handig om te delen, zoals de laatste versie van VEGAN Magazine of een van onze brochures.

Facebook
Op Facebook kan je op onze pagina kijken of via onze pagina onder de knop ‘Volgend’ kiezen om onze berichten als eerste te zien. Door onze berichten leuk te vinden, erop te reageren en vooral door onze berichten te delen vergroot je het bereik. Mensen die jou volgen zien dan vervolgens ook ons bericht.

Twitter
Op Twitter kan je op onze pagina kijken om onze berichten te zien. Voor Twitter geldt verder hetzelfde als voor Facebook: door onze berichten te retweeten, vergroot je het bereik. Mensen die jou volgen zien nu ook ons bericht.