Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van zaterdag 3 t/m zaterdag 10 mei geeft Lisette Kreischer de workshop ‘Plant Power in a Week’.
Steeds meer mensen houden zich bezig met gezonde, natuurlijke voeding.
Ze staan stil bij ingeburgerde gewoontes en zijn op zoek naar wat hun lichaam echt nodig heeft om goed te functioneren en tegelijkertijd op gewicht te blijven.
 
Het antwoord van Lisette Kreischer is Plant Power.
Al jaren promoot zij met hart en ziel de plantaardige keuken als natuurlijke bron van volwaardige voeding.
 
In haar nieuwe boek ‘Plant Power, vind je natuurlijke gewicht met de plantaardige keuken’, laat ze zien dat er veel te winnen is met deze manier van eten.
 
Het boek ‘Plant Power’ zal in de zomer van 2014 verschijnen.
Deze lente heb je de mogelijkheid een voorproefje te beleven van dit boek tijdens ‘Plant Power in a week’, een week lang genieten van smakelijke vegan
recepten, die vooral sterk gericht zijn op een natuurlijke, gezonde balans.
 
Daartoe heeft Lisette de voedingsdeskundige Bo Schumacher in de arm genomen die de gerechten heeft getest op voedingswaarde.
 
Tijdens deze week krijg je de kans te ervaren wat plantaardig voedsel met je doet, leer je over de plantaardige keuken en wat nou eigenlijk dat natuurlijke gewicht is.
Iedere dag heb je de mogelijkheid ie hierover met Lisette van gedachte te wisselen. Tevens zullen er workshops worden gegeven van bijzondere gasten.
 
Lisette over Plant Power in a week!
Plant Power is voor iedereen die meer wil leren over puur en plantaardig eten. Of je nu wilt afvallen, je beter in je lijf wilt voelen, gezonder of duurzamer wilt leren eten of wilt stoppen met het eten van vlees: gebruik mijn nieuwe boek, deze workshop en deze keuken als handvat, ervaar het effect van Plant Power op jouw lijf en vind je natuurlijke gewicht. Ik versta hieronder: een staat van zijn waarin je je flexibel, gezond, fris en wakker voelt.  Een levenswijze waarbij je luistert naar je lichaam, je bewust bent van je energieniveau en dit ondersteunt met gezonde en volwaardige voeding, en waarin je geniet van de rijke plantaardige keuken.
 
Geef je nu op voor Plant Power in a Week via lavietara.nl/cursusaanbod2/plant-power-week/

lisette

Deel dit bericht, kies jouw platform!