Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme en dierenrechtenorganisatie Bite Back  organiseren samen een Charity Buffet voor Stichting Melief. De opbrengst gaat direct in de spaarpot voor de broodnodige dakrenovatie bij Stichting Melief. Maar hoewel er achter de schermen hard aan gewerkt wordt om de renovatie te verwezenlijken, moet er ook tijd zijn voor plezier: samen met gelijkgestemden heerlijk eten en daarmee ook nog de dieren helpen!

Het buffet zal plaatsvinden op zondag 21 oktober 2012, van 13.00 tot 17.00 uur bij Chinees-veganistisch restaurant Loving Hut, Scharnerweg 36 in Maastricht. Hier kunt u voor €29,95 per persoon (exclusief drankjes en desserts) doorlopend opscheppen van het geheel ‘diervrije’ uitgebreide buffet (incl. diverse soorten soep). We doen ook een tombola!

Dus geef zo snel mogelijk op (liefst vóór 13 oktober) met hoeveel personen u wilt komen, samen met uw naam en telefoonnummer, via info@biteback.org

Als u €29,95 per persoon overgemaakt heeft op het Belgische rekeningnummer van Bite Back 001-4080647-30 of op het Nederlandse ING rekeningnummer van Bite Back voorzitter Marianne Huibert 5523776 o.v.v. ‘Buffet Melief’ en het aantal personen, dan geldt dit als uw definitieve inschrijving.

Wij hopen dat uw dierenliefde ook door de maag gaat en zien u graag op zondag 21 oktober!

Er is plaats voor 40 personen. Wees er snel bij want vol = vol!

Meer informatie over dierenopvangcentrum Stichting Melief

Facebookpagina Charity Buffet

Deel dit bericht, kies jouw platform!