Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Stichting Paard in Nood heeft dringend een trailer nodig. Helaas heeft Stichting Paard in Nood nog altijd niet die ene geschikte locatie gevonden waar alle 14 paarden bij elkaar kunnen staan. Daarom staan ze verdeeld over 5 verschillende plaatsen, sommige met gras, anderen zonder gras. Daar elk paard recht heeft op gras, rouleren we de paarden, maar daar is wel een trailer voor nodig, die er nog niet is. Maar ook voor noodgevallen, als een paard naar een kliniek moet, is een trailer een must! Daarnaast zijn er paarden die niet op de trailer durven en dus moeten oefenen om over hun angst heen te komen, maarja, zonder trailer….

De opbrengst van de charity lunch wilt Paard in Nood graag gebruiken om een trailer te kunnen kopen om zodoende niet meer afhankelijk te zijn van derden. De lunch bestaat uit een heerlijk diervriendelijk 3 gangen menu waarvoor u een bedrag van 35 euro doneert als bijdrage aan de trailer. De drankjes zijn voor eigen rekening. Na de lunch is er nog een loterij met mooie prijzen. Stichting Paard in Nood vangt paarden op, die een beperking hebben of gehandicapt zijn en die nergens anders terecht kunnen. Om te voorkomen dat ze geslacht worden zetten vele vrijwilligers zich dagelijks uren in om deze edele dieren te redden.

U kunt deelnemen aan de Charity lunch door een mail te sturen naar info@paardinnood.nl. In de mail gelieve uw telefoonnummer, aantal personen en namen te vermelden. En u maakt p.p. 35 euro over op rekening nr. 3859159 t.n.v. Stichting Paard in Nood o.v.v. “charity lunch” en uw naam. Na betaling ontvangt u een email dat uw reservering definitief is.

Graag tot zaterdag 2 juni!

Zaterdag 2 juni 2012 van 13:00 tot 16:00 uur Restaurant Thai Garden Rijksweg Noord 8 in Sittard

www.paardinnood.nlDeel dit bericht, kies jouw platform!