Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een dagje Gent voor een spotprijs
Aanstaande zaterdag (6 oktober) gaat er een door de NVV georganiseerde bus naar de Veggielicious beurs in Gent. In de bus hebben we nog enkele plaatsen vrij. Deze mogen we je nu aanbieden voor de heel aantrekkelijke last-minute prijs van € 15,00 (voor NVV-leden) of € 20,00 (voor niet-leden). Maak er gebruik van om de beurs te bezoeken of maak er gewoon een gezellig dagje Gent van! Let wel: het aantal nog beschikbare plaatsen is beperkt, dus reageer snel (op = op).

Veggielicious beurs
De beurs is een nieuwe consumentenbeurs die voor een groot deel plantaardig is. De organisatie is in handen van EVA (de grote Belgische zus van de NVV…). Er zijn tientallen stands met plantaardig eten en veganistische artikelen en er worden diverse kookworkshops gegeven. Alle informatie over dit evenement staat op: www.veggielicious.be.

Gent
Door sommigen wel de veggiehoofdstad van Europa genoemd. Gent is sowieso een erg mooie plaats om te bezoeken, volgens het National Geographic Traveler Magazine is het zelfs de meest authentieke historische stad ter wereld welke bruist van het leven. Een echte aanrader dus!

Praktisch
De genoemde last-minute prijs moet met gepast geld betaald worden bij het instappen van de bus.
Deze prijs is exclusief toegang tot de beurs. Veggielicious toegangskaarten kosten aan de beurskassa: € 7,00 (als je je NVV ledenpas laat zien) of € 12,00 (zonder ledenpas).

Vertrektijden bij de opstappunten:
08.00 Amsterdam, NS station Amsterdam Amstel
09.00 Utrecht,Transferium Westraven, touringcarhaltes a/d Europalaan hoek Griffioenlaan
09.45 Rotterdam, Shell tankstation a/d Stadionweg nabij Feijenoord stadion

12.15 Verwachte aankomsttijd bij de Veggielicious beurs
19.30 Vertrektijd uit Gent.

Wij verwachten de volgende aankomsttijden:
21.30 Rotterdam
22.15 Utrecht
23.15 Amsterdam

Wil je mee?
Meld je dan zo snel mogelijk aan voor deze trip, door een bericht te sturen naar daphne@veganisme.org. Geef daarbij de volgende gegevens door:
– naam
– telefoonnummer
– woonplaats
– voorkeur opstapplaats
– of je wel of geen lid bent van de NVV

Deel dit bericht, kies jouw platform!