Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Heb je er ook weer zin in om met de lente in je bol te genieten van al het moois buiten? Wij wel! 23 maart a.s. is het zover, het tweede Vegadates-uitstapje dat georganiseerd wordt door Vegetafel. Dat belooft wat, gezien de reacties op de vorige ontmoetingsdag! Voor iedere ingeschrevene bij Vegadates én introducees. Ga je mee?

Deze dag gaan we ‘Daten aan het water’, en hiervoor strijken we ’s middags neer aan de voet van de Erasmusbrug, hartje Rotterdam! In de middag maak je op een gezellige, luchtige en ontspannen manier kennis met elkaar.
Gastspreker Bart Canton deelt met ons leuke feiten en fabels over water, want het is de dag na Wereldwaterdag en we zijn in DE waterstad van Nederland!

Natuurlijk gaan we er vanuit dat de zon lekker schijnt en maken we erna een gezonde wandeling, waarna je uitgebreid Japans gaat dineren. Natuurlijk kun je daarna nog op stap met degenen die jou een lentegevoel bezorgd hebben!

De kosten voor deze waterdag zijn € 39,50. Wat krijg je daarvoor?
– Gastspreker
– Twee gratis drankjes
– Wandeling
– Uitgebreid op maat gemaakt Japans diner (excl. drankjes!)
– Romantisch gezelschap!
– Daarbij heb je de mogelijkheid om voordelig volledig lid te worden van Vegadates of je lidmaatschap te verlengen: je betaalt dan slechts 10,- voor 3 maanden (normaal 15,95).

In verband met de reservering van de locatie (en zaal) vragen we je om je zo snel mogelijk in te schrijven!

Tot gauw? Aan het water!

Christine Burgemeester (Vegetafel)
en het Vegadates Team

Deel dit bericht, kies jouw platform!