Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

NVV op Dierendagmarkt
Vorig jaar werd voor het eerst op de Geitenkamp een Dierendagmarkt georganiseerd. Het was een groot succes en dit jaar zal de markt nog een stuk groter zijn. In ongeveer 20 kraampjes zullen diverse organisaties, kunstenaars en ondernemers uitleg geven, demonstraties verzorgen en hun waren aanbieden. Natuurlijk ontbreekt ook een springkussen en een knuffelhoek met leuke dieren niet.

De markt is woensdag 3 oktober van 13.30 uur tot 17.00 uur op het marktplein van de Geitenkamp. Eén dag voor de echte Dierendag, om zo ook kinderen de gelegenheid te geven langs te komen. De enthousiaste organisatie is in handen van Erna van Wallene (AAI-Arnhem), Kiki Dalm (Snoezel & Puf) en John Blanken (Trijntjes Dierenwereld). Onder de vele deelnemers zijn Imkersvereniging Arnhem, Vleermuiswerkgroep Gelderland, de Dierenambulance, Stichting Hulphond en Partij v.d. Dieren. Er worden ook diverse demonstraties verzorgd met o.a. politiehonden.

Op deze markt zal de NVV het publiek informeren over één van de meest diervriendelijke handelingen die je als mens kan doen, namelijk het niet (meer) consumeren van vlees of andere producten van dierlijke oorsprong. Onderstaande foto’s tonen een deel van deze kleine markt in 2011.

Dierendagmarkt Arnhem 2011 (stand)

Dierendagmarkt Arnhem 2011 (straat)

Deel dit bericht, kies jouw platform!