Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Na het succes in de huiskamer van de jongens op ’t zand in Sleeuwijk hebben Dirk Jan en Joost besloten op 19 april ‘Las Vegans’ te organiseren in Breda. Biologisch eten is tegenwoordig erg populair, maar nog moeilijk voor te schotelen op de eigen keukentafel. De jongens willen graag hun ervaringen en tips delen met anderen geïnteresseerde om op een gemakkelijke manier ook biologisch te kunnen tafelen.

Op deze “ Eat-Along” zal er een plantaardig vijf gangen diner bereid worden. Het principe van een Eat-Along is dat de gasten genieten van wat Dirk-Jan en Joost hebben klaargemaakt, er is dus geen keuzemenu. Het eten wat de jongens klaar maken is altijd 100% plantaardig en er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk biologische seizoens-producten. Het voordeel van geen keuze menu is dat ze weten welke hoeveelheid eten er bereidt moet worden, dit om verspilling te voorkomen.

Tussen de gangen door zullen de jongens de gasten van live entertainment voorzien. Halte 48 zal worden omgetoverd tot een gezellige huiskamer. De gasten zullen hier de gehele avond gezellig met elkaar genieten van het (h)eerlijke eten, een biologisch wijntje en live muziek.

Ben jij geïnteresseerd, wil je meer weten of heb je gewoon zin om gezellig een gezond en vooral (h)eerlijk hapje te komen eten op de eerste editie: ‘Las Vegans’? Neem contact op met Halte48, zodat zij een stoel voor u vrij kunnen reserveren.

De kosten per persoon zijn €47,50 (exclusief drank).

Datum: 19 april 2014
Tijd: 19:00 uur.

Adres: Tramsingel 48 4814 AC Breda
Telefoon of mail: 076-5212810 info@halte48.nl

Deel dit bericht, kies jouw platform!