Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Mens en dier hebben een complexe relatie. De bekroonde documentaire Facing Animals kijkt vanuit het perspectief van het dier naar onze omgang met dieren. De film werd vertoond op (inter-)nationale filmfestivals en is winnaar van de ‘Gouden Camera’ voor beste documentaire tijdens het Eindhovens filmfestival. Bekijk hier de trailer.

De Werkgroep Amsterdam van de Partij voor de Dieren nodigt u uit voor de vertoning van Facing Animals in filmmuseum EYE op zondag 21 april. De film wordt omlijst door een korte toespraak van Marianne Thieme en een vraag- en antwoordgesprek met filmmaker Jan van IJken.

Jan van IJken: “Ik nodig de kijker uit om na te denken over de waarden van een dier. De film is geen pamflet tegen de intensieve veehouderij, maar een visueel essay over de complexe, intrigerende en soms verwarrende relatie tussen mens en dier.”

Bijwonen van het programma is alleen mogelijk met een van tevoren gekocht kaartje via het online ticketsysteem. Kaartjes zijn niet te koop aan de kassa van het EYE.

Iedereen is van harte welkom: leden van de Partij voor de Dieren, kiezers en andere belangstellenden. Na afloop van het programma biedt de werkgroep Amsterdam u een drankje aan in het EYE bar-restaurant. Met een prachtig uitzicht over het IJ is hier alle tijd om samen na te praten.
We kijken uit naar uw komst!

Koop hier uw tickets.

Deel dit bericht, kies jouw platform!