Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
In een tijdperk van steeds toenemende ziektes en obesitas is Stichting Raw Food Nederland een non-profit organisatie gewijd aan het helpen informeren en opleiden over de voordelen van een veganistische en gezonde voeding en levensstijl. Het Festival en Stichting heeft tot doel het volgende te presenteren aan een breed publiek: Alternatieve manieren van leven, waarin persoonlijke fysieke, mentale en spirituele gezondheid te verbeteren, in plaats van vernietigen. Het kiezen voor het leven is wat het allemaal om draait!

Wil je je gezondheid in eigen hand nemen? Wil je iets wat echt werkt? Wil je jezelf voeden op een manier dat goed is voor jezelf en voor je leefomgeving?

Kom naar het Dutch Rawfood Festival! Heerlijk eten, drinken, dansen…en leren.

Geniet van een spectaculair paradijs. Met de allerheerlijkste diervriendelijke lekkernijen, met een sterke focus op gezondheid en welzijn!

Heb jij al kennis gemaakt met de rawfood cuisine?

Ben jij opzoek naar de perfecte smoothie, die helemaal op jou is afgestemd?

Kent u die intrigerende verhalen over de meest sublieme desserts (die ook nog goed voor je zijn), vreemde vruchten (zoals heerlijke romige Durian), op speciale wijze gedroogde grondstoffen en/of gefermenteerde levensmiddelen en dranken die goed zijn voor de spijsvertering. Chocolade zonder zuivel en suiker, heilzame kruidenmengsels, en nog interessantere voedingsmiddelen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord of uitgeprobeerd.

Voedsel is de brandstof die ons drijft, wat we in ons lichaam stoppen beïnvloedt ons op elk niveau en uiteindelijk de wereld om ons heen.

Tijdens het Dutch Rawfood Festival willen wij je een ervaring geven in een dag die je zal inspireren, wijzer maken en je te helpen een stap verder te komen in het bereiken van je persoonlijke gezondheidsdoel!

Het festival dient ter inspiratie, om te leren, te ervaren, om nieuwe contacten te leggen en waar u kennis kunt maken met bewuste ondernemers die de beste kwaliteit producten voor u in huis hebben!

 
www.rawfoodfestival.nl

All day event with World Class Speakers, Gourmet Raw Food Cuisine, Juices and Wheatgrass,

Superfoods and Raw Chocolate, Fresh Produce, Performances and Party, Stands and Exhibitors,

Animal Friendly, Natural Lifestyle, Community and Networking.

DutchRawFoodFestivalemail

Deel dit bericht, kies jouw platform!