Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

DierenVerkiezingsdebat 2012
Gaat Nederland na de verkiezingen serieus werk maken van dierenwelzijn? Dat is de centrale vraag op het Grote DierenVerkiezingsdebat 2012. De NVV nodigt je van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Het debat vindt plaats op 25 augustus, van 13.30 tot 16.00 uur in podium BitterZoet, Spuistraat 2, Amsterdam (zaal open vanaf 13.00). De Nederlandse Vereniging voor Veganisme zal hierbij aanwezig zijn met een stand.

Tijdens het debat gaan de politieke partijen met elkaar in discussie op basis van verschillende stellingen. Drie thema’s staan centraal; de vlees-tax, wilde dieren in circussen en de vee-industrie. Lies van Aelst (SP), Tjeerd van Dekken (PvdA), Dinand Ekkel (CDA), Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) en Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren) en Carla Dik (Christen Unie) nemen deel aan het Grote DierenVerkiezingsdebat.

• Je kan dit debat bijwonen! Meld je wel vooraf aan via: debat@dierencoalitie.nl.

Ruim twintig dierenwelzijnsorganisaties hebben zich verenigd in de Dierencoalitie, de samenwerkende dierenwelzijnsorganisaties Nederland. Zij vertegenwoordigen samen een half miljoen kiezers. De Dierencoalitie is daarmee de stem van de dieren in Nederland. Het debat maakt deel uit van een serie verkiezingsactiviteiten van de Dierencoalitie, die deze zomer van start gaat, met onder meer een Dierenkieswijzer en radiospotjes.

Deel dit bericht, kies jouw platform!