Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 16 juni laat de Nederlandse Vereniging voor Veganisme haar stem horen op het event van Stichting Bite Back tijdens de Mars voor de Sluiting van Slachthuizen in Amsterdam.

In onze huidige maatschappij zijn dierlijke producten en diensten de norm. Zo lang dierlijke producten de norm zijn, zullen mensen het normaal vinden dat we hier dieren voor fokken, gebruiken en naar het slachthuis sturen voor een vroegtijdige dood. Gelukkig kunnen we hier iets aan doen. Met onze portemonnee, waarmee we elke dag weer diervriendelijke, vegan keuzes kunnen maken. En met onze stem. Zodat steeds meer mensen zich ervan bewust raken dat we geen dieren hóeven te (laten) gebruiken en doden om gezond te kunnen leven.

Alle slachthuizen zullen niet in één keer sluiten. Het fokken met dieren zal niet in één keer stoppen. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat mensen de andere kant van het verhaal te horen krijgen. Zodat zij als consument zich realiseren dat ze ook kunnen kiezen voor vegan producten. Met deze mars vragen wij aandacht voor de verschrikkelijke manier waarop wij in onze maatschappij naar dieren kijken.

Deel dit bericht, kies jouw platform!