Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

maandag 1 juli aanstaande kun je bij MOES eet- en drinklokaal in Amsterdam genieten van een bijzonder diner met drie speciaal gecreëerde, geheel plantaardige gerechten. Het menu is gebaseerd op de “best of” recepten van de Veggie- en VeganChallenge die stichting Viva Las Vega’s en NVV in mei en juni hebben georganiseerd.

Dit voorjaar zijn in totaal meer dan 4000 mensen de uitdaging aangegaan om een maand anders te gaan eten. Dertig dagen zonder vlees of vis en voor de durvers ook geen zuivel of ei. Voor de gezondheid, het milieu, de dieren of gewoon omdat ze eens creatief wilden zijn met groenten. Stichting Viva Las Vega’s ondersteunde de deelnemers met dagelijkse recepten, handige tips, persoonlijke begeleiding, vega buddy’s en smakelijke activiteiten in heel het land.

Het VeganSwitch XL diner bij MOES is het officiële slotmoment van de campagnes. Hier krijgen deelnemers de kans om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en vrienden te laten kennismaken met de smaakvolle, gezonde en kleurrijke plantaardige keuken. De avond is tevens een speciale editie van de wekelijkse Meatless Mondays in MOES, en bedoeld voor iedereen die van lekker en bijzonder eten houdt. Vleeseter, vegetariër, flexitariër of veganist.

We beginnen om 18.00 met de inloop. Het diner zelf start om 18.30 en de keuken blijft tot 22.00 open. Behalve het diner is er een speeddate met prikkelende stellingen over waar je eten vandaan komt, kun je om 20.30 gratis de documentaire Vegucated bekijken en is er een tombola met te gekke prijzen. En natuurlijk kun je recepten en ervaringen uitwisselen met anderen die dit voorjaar de Veggie- of VeganChallenge zijn aangegaan.

Moes biedt plek aan zo’n 60 personen. De kosten voor het diner bedragen € 30,00 p.p.

Als je van te voren reserveert, krijg je 10 % early bird korting op de dinerprijs. Viva las Vega’s donateurs en leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijgen zelfs 20% korting. Wil je meteen gebruik maken van de korting, word dan nu donateur.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 28 juni aanmelden via VeganswitchXL@totmoes.nl of direct kaarten kopen via Ticketscript

Deel dit bericht, kies jouw platform!