Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op woensdag 24 augustus kun je deelnemen aan een meditatieve wandeling in de Waterleiding Duinen met na afloop een biologische en 100% plantaardige picknick van Happy Herbi.

De wandeling is onder begeleiding van Anneke Vrijenhoek die sinds 15 jaar werkt als energetisch therapeute. De wandeling zal onder leiding van Anneke in groepsverband gehouden worden, met een gedeeltelijke stiltewandeling, eenvoudige looptechnieken en ademhalingsoefeningen.

Na de trip door de duinen zal er een picknick klaarstaan voor de deelnemers. Deze is verzorgd door Daphne Wessel van Happy Herbi. Zij is expert op gebied van diervriendelijke en gezonde voeding.

De duinwandeling gaat van start om 10.45 uur en stopt om 12.45 uur. Van 12.45 uur tot uiterlijk 13.45 uur kan er worden gepicknickt.

De bijdrage voor deze activiteit is €29,50. Dit is inclusief uitgebreide lunch, thee en toegang tot de duinen. Het bedrag dient vooraf te worden overgemaakt.

We verzamelen om 10.30 uur voor de deur van Uitspanning ‘de Oase’, 1e Leijweg 9, Vogelenzang. Parkeren kost €2,-.

Het is ook mogelijk om met de bus te komen. Vanaf station Heemstede vertrekt bus 90 om 10.17 uur richting Den Haag. Stap uit bij de halte Waterleiding. De bussen terug richting Haarlem vertrekken om 8 minuten over het heel.

Reserveren voor de activiteit kan tot maandag 22 augustus via Anneke Vrijenhoek. Mail je gegevens en eventueel je dieetwensen naar info@annekevrijenhoek.nl of bel naar 0235259190 of 0651707173

Kijk voor meer informatie op www.annekevrijenhoek.nl en www.happyherbi.com

Duinen

Deel dit bericht, kies jouw platform!