Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Op 5 en 6 oktober vindt op Landgoed de Olmenhorst de Veggie Fair plaats. Deze wordt door Vegetafel georganiseerd in opdracht van de Vegetariërsbond in samenwerking met Vega-Life, Vegatopia en De Vegetariër.
 

 

 

 
Tijdens de Veggie Fair staan de duurzame, biologische en veggielifestyle centraal. Dit doen we door een productmarkt waar bedrijven zich presenteren en hun producten verkopen. Hier ligt de nadruk op biologisch, vegetarisch, plantaardig, verantwoord en gezellig. Tijdens de fair is er een leuk programma met diverse sprekers, workshops en een kinderprogramma.

De Veggie Fair sluit perfect aan bij de groene omgeving van de Olmenhorst, waar op dat moment de fruitpluk plaatsvindt. Het evenement is gratis toegankelijk. Dit evenement is mede opgezet naar aanleiding van de annulering van het Vegalifestyle Event door ICEM.
Meer informatie over onder andere het programma volgt zo spoedig mogelijk.

Waar: Landgoed de Olmenhorst, Lisserweg 481, Lisserbroek
 
Bereikbaarheid: De Olmenhorst is bereikbaar per auto (zie de routebeschrijving) en met het openbaar vervoer. 
Openbaar vervoer: neem de trein naar Nieuw Vennep, en pak daar bus 162.
Stap uit bij halte Bruidsbloemstraat te Lisserbroek, vanaf daar 800 meter lopen.
 
 Kosten: De toegang is gratis. Aan parkeren, het kopen van producten, het volgen van workshops en deelname aan de appelpluk zijn wel kosten verbonden.
 
Sociale media: Geef via Facebook vrijblijvend aan dat je komt en Twitter met de hashtag #VeggieFair
 
Standhouders: Bekijk de lijst met bedrijven en organisaties die aanwezig zijn tijdens de Veggie Fair. – Zee meer op www.veggiefair.nl
 

Deel dit bericht, kies jouw platform!