Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

Op 22 april aanstaande kun je in Eet- en Drinklokaal Moes, in Amsterdam, genieten van een bijzonder “plant powered” diner met vier speciaal gecreëerde, geheel plantaardige gerechten. Het menu is gebaseerd op de vier kookboeken die Lisette Kreischer over de afgelopen vijf jaar heeft geschreven.

Het diner, een samenwerking tussen Moes, Maikan en Lisette heeft als doel te laten zien wat de smaakvolle, gezonde en kleurrijke plantaardige keuken allemaal te bieden heeft. Gasten kunnen genieten van heerlijk diner, zonder dat er een dierlijk product aan te pas komt. De avond is een speciale editie van de wekelijkse Meatless Mondays in Moes, waarop de steeds groter wordende groep vegetariërs en flexitariërs al een volledig menu zonder vlees kan bestellen. Naast een toelichting bij alle gerechten van de avond, geeft Willem Treep van “Willem & Drees” een presentatie over ondernemerschap om je doelen te bereiken en trekken we hierbij een parallel naar de potentie van Plant Power.

De avond is bedoeld voor iedereen die van lekker en bijzonder eten houdt. Vleeseter, Vegetariër, Flexitariër of Veganist. De avond begint om 18.30 uur en het diner start om 19:00 uur. Moes biedt plek aan zo’n 75 personen.

De kosten voor het diner bedragen € 35,00 p.p. De kosten voor een begeleidend wijnarrangement bedraagt €18,50. Als er van te voren gereserveerd wordt, krijg je 10% korting op de dinerprijs.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 20 april aanmelden via Plantpower@totmoes.nl. De entreebewijzen worden toegekend op volgorde van aanmelden. Via de Facebookgroep “Plantpower in Moes” bieden we op voorhand al meer informatie. Hiervoor kun je je aanmelden.

Voor meer informatie over de avond zie www.totmoes.nl!

Deel dit bericht, kies jouw platform!