Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Plantaardig Nederland viert een feestje!

 

 

Dierendag is een prachtige dag om als planteneters bij elkaar te komen. Een diervriendelijker lifestyle is immers niet denkbaar. En dit jaar hebben we een extra aanleiding. Het nieuwste boek van Boele Ytsma verschijnt op die dag: Ik ben een planteneter. Net als jij.

De dag zal een boeiende mix zijn van sprekers, muziek, heerlijk eten en mooie ontmoetingen. Planteneters en mensen die zich interesseren voor een gezonde lifestyle kunnen elkaar ontmoeten.

De volgende sprekers hebben inmiddels toegezegd:

  • Dr. ir. Luuk Simons, onderzoeker aan de TU Delft en directeur van Health Coach Program® en Cancer Health Coach, over de effecten van lifestylekeuzes 
  • Marianne Thieme, fractieleider van de Partij voor de Dieren in de Tweede kamer, over de droom van een plantaardiger Nederland
  • Dr. Bram Bakker (psychiater en auteur) en Koen de Jong (oprichter van Sportrusten en auteur) over een gezonde ademhaling naar aanleiding van hun boek ‘Verademing’. 

En natuurlijk zal Boele Ytsma zelf spreken over zijn nieuwe boek. 

De deuren van De Meerpaal in Dronten gaan om 9.30 uur open. Het programma duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Tijdens de pauze en na het officiële programma is er veel gelegenheid tot ontmoeting. Ook is het dan mogelijk met Heleen en Boele Ytsma te spreken.

Adres De Meerpaal:

De Rede 80
8251 EX Dronten

Tickets € 29,-
(inclusief het boek!)

Tot 27 september voorinschrijving, daarna betaal je € 45,-

VOORINSCHRIJVING

Koop je ticket vandaag nog en mis deze dag niet. Tot 27 september betaal je geen € 45,- maar € 29,- voor de hele dag. Deze prijs is inclusief een exemplaar van het boek van Boele Ytsma: Ik ben een planteneter. Net als jij (t.w.v. € 15,-).

BESTEL HIER JE TICKET!

Meer over het planteneters event lees je hier: deplanteneter.nl/event

 

Deel dit bericht, kies jouw platform!