Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 100% plantaardig diner + film arrangement

Amsterdam – Filmtheater Studio/K introduceert vanaf 1 april ‘Vegan+FILM’, een compleet veganistisch tweegangen diner en film-arrangement. Voor maar E 29,50 kunnen gasten duurzaam en verantwoord een avondje dineren en naar de film bij Studio/K in Amsterdam-Oost.

Bezoekers kunnen bij het Vegan+FILM-arrangement kiezen uit een 100% plantaardig voor- of nagerecht en krijgen daarnaast een origineel veganistisch hoofdgerecht. Daarbij krijgen ze een glas biologische wijn, of Bionade (biologische frisdrank) en een kaartje voor een film naar keuze. Op het menu staat momenteel als hoofdgerecht Pompoen-hazelnootcrumble met pastinaakpuree, gerookte bietjes, groene koolsalade en schorseneerchips. Het kortingsarrangement is geldig van 1 april tot 1 juli. Mensen met een Cineville-pas gaan al gratis naar de film, voor hen kost het arrangement E25,00

Food Film Festival
Aandacht voor eten is erg belangrijk voor de geheel door studenten gerunde organisatie. Dit jaar organiseert Studio/K samen met de Youth Food Movement voor het derde jaar op rij het Food Film Festival. Een driedaags festival over eten in al haar aspecten: culinair, duurzaam en politiek. Met workshops, bijzondere premières van films en documentaires, debatten en talkshows. Het Food Film Festival vindt plaats op 22, 23 en 24 maart.

Duurzaamheid
De studenten van Studio/K besteden het hele jaar door veel aandacht aan duurzaamheid.Een jonge generatie wil op deze manier gezamenlijk werken aan een betere toekomst.Studio/K heeft als doel een uitdagende werkplek voor studenten te zijn, waarmee ze hun studie kunnen bekostigen. Middels het Food Film Festival dragen ze bij aan een meer bewuste en dus betere wereld. Alles met oog op de toekomst.

Veganistisch & biologisch
Afgelopen jaar introduceerde Studio/K drie nieuwe veganistische gerechten, voor-, hoofd- en nagerecht, zodat gasten naast vlees, vis en vegetarisch ook 100% plantaardig kunnen dineren. Al het vlees op de kaart is biologisch of duurzaam geproduceerd. Ook op het gebied van drank heeft Studio/K een steeds meer biologisch en duurzaam aanbod. Al lange tijd stond er een biologische wijn op de wijnkaart, deze maand is daar een tweede vaste biologische wijn bijgekomen. Daarnaast schenkt Studio/K het biologische en in Amsterdam-Oost gebrouwen bier van Brouwerij ’t IJ. Studio/K werkt zoveel mogelijk met seizoenproducten, gebruikt 100% groene stroom en doet aan strikte afvalscheiding.

www.studiok.nu

Deel dit bericht, kies jouw platform!