Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Lekkerbekken en gezelligheidsdieren opgelet… Met enige regelmaat toveren we de Bentismaheerd om tot een plantaardig smulparadijs. Wij reiken je op een feestelijk bordje aan: de Vegan Potluck!

Wie: iedereen die zin heeft in voedsel, duurzaamheid en gezelligheid
Wat: Vegan Potluck
Waar: Centraal Wonen de Heerd, Bentismaheerd 23, Groningen
Wanneer: zondag 28 augustus 2011, van 16.00 uur-21.00 uur
Kosten: vrijwillige bijdrage voor de zaalhuur, te denken valt aan 1 euro p.p.

Thema: Taart!

Wat is een Vegan Potluck?
Bij een Vegan Potluck creëer je met een groep mensen een buffet van plantaardig eten.
Ieder maakt thuis een plantaardig gerecht en een drankje en neemt dit mee naar de verzamelplaats. Vervolgens kan iedereen elkaars creaties proeven. Je doet inspiratie op voor je eigen keuken en ontmoet andere mensen met een bewuste leefstijl.

Het thema voor deze potluck is taart. Je mag zelf bepalen wat voor taart je meeneemt. Hartig of zoet. Raw food is ook zeer welkom. Daarnaast is het de bedoeling dat je wat drinken meeneemt. Dit kan een zelfgemaakt drankje zijn, maar een kant-en-klaar pak/fles drinken mag ook.

Geen idee hoe je een lekkere taart zonder dierlijke ingrediënten als eieren, boter of room kunt maken? Op internet staan tal van recepten. Zie bijvoorbeeld: http://www.watmaakt.suzett​e.nu/recepten/ en http://www.plantaardigmaan​dag.nl/.

Wat neem je mee?
– iets te drinken
– een taart
– optioneel: een leeg bakje om leftovers mee te nemen, spelletjes, muziekinstrumenten, geld…

Bestellingen
Net als de vorige keren is het weer mogelijk verse lokale groenten van de Keukentuin of van boer Bosma te bestellen en deze 28 augustus op de potluck (taartluck) af te halen.
Dit aanbod geldt ook voor producten van de geweldige Duitse webwinkel Vegan Wonderland: http://www.vegan-wonderlan​d.de/catalog/index.php
Wil je iets bestellen, geef dit van vóór woensdag 17 augustus om 18.00 uur aan mij door.

Aanmelden
Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Je naam, telefoonnummer en optioneel adres kun je mailen naar Jasmijn: jasmijn_berg@hotmail.com

Deel dit bericht, kies jouw platform!