Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

A.s. zaterdag 20 april heb je de kans om je ontluikende lentegevoel in Utrecht te delen en beleven tijdens de Vegadates ontmoetingsdag! Een aardige groep is al ontstaan, en inmiddels is het duidelijk dat de deelnemers een ontspannen wandeling door de mooie oude binnenstad aangeboden krijgen door liefdescoach Annemieke van der Mooren.

Ook als je op zoek bent naar een leuke vriendschap of gewoon een gezellige middag en avond wilt hebben, ben je helemaal op je plek deze dag! Er staan bordspelletjes op het programma en natuurlijk genieten we van die overheerlijke pannenkoeken bij de Oude Muntkelder, aan de werf bij het water van de Oudegracht. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die is zeer schappelijk. Vanaf € 17,50 doe je mee! Bovendien krijg je er een gratis Waardekaart t.w.v. € 10,- bij en kun je voordelig volledig lid worden van Vegadates.

Het belooft weer een gedenkwaardig uitje te worden, georganiseerd door Christine Burgemeester van Vegetafel. Heb je zin, geef je dan snel bij haar op! Tip: neem een vriendin of vriend mee, introducees zijn welkom.
Alle informatie is te vinden op www.vegadates.com/nl/ontmoetingsdagen/pannenkoeken-en-spelletjes

Deel dit bericht, kies jouw platform!