Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 29 april organiseert de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) in samenwerking met café Averechts een vegan bake sale voor Stichting Melief en Stichting Plenty Food.
Tussen 17.00 uur en 23.00 uur zal een groep culinaire vrijwilligers hartige hapjes verkopen aan de gasten in café Averechts.

Op deze avond wordt veel publiek verwacht in Café Averechts, vanwege de vrijmarkt die op 29 april van 18.00 uur plaats vindt in Utrecht en de optredens van diverse bandjes vanaf 20.00 uur bij het café.

De opbrengsten zullen volledig ten goede komen aan Stichting Melief en stichting Plenty Food.
Stichting Melief heeft tot doel om dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijne nieuwe permanente plek te bieden.
Plenty Food wil d.m.v. campagnes aandacht vragen voor het wereldvoedselprobleem en voedselsoevereiniteit.
Deze avond kunnen de gasten kennis maken met lekker plantaardig eten en tegelijkertijd deze goede doelen steunen.

Vind je het leuk om deze dag te komen helpen? Bijvoorbeeld door lekkere hapjes te doneren of te helpen met de verkoop van de hapjes en de schoonmaak van de keuken?
Stuur dan een bericht naar daphne@veganisme.org

Je bent als gast of als hulp van harte welkom op 29 april in Café Averechts, Lijsterstraat 49, Utrecht vanaf 17.00 uur.

Je kunt ons eventueel ook op een andere manier helpen!
Ga je ook spullen verkopen op de vrijmarkt op koninginnedag? Of heb je een andere creatieve manier bedacht om een zakcentje te verdienen deze dag? Dat is een mooie gelegenheid om plantaardig eten, dieren, milieu en medemens onder de aandacht te brengen. Misschien wil je dan overwegen om (een deel van) je opbrengst aan Melief, Plenty Food of aan de NVV te schenken?
We zouden het leuk vinden als je ons laat weten als je op koninginnedag geld wilt inzamelen voor een of meer van deze doelen en we zien er graag foto’s van! Mail naar daphne@veganisme.org

Deel dit bericht, kies jouw platform!