Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) verzorgt op woensdag 30 oktober een vegan Halloween workshop in “De Wolkenfabriek” in Groningen. De workshop wordt gegeven door social food designer Daphne Wessel van het cateringbedrijf Happy Herbi.

Kom verkleed naar de workshop en samen maken we griezelig lekkere hapjes. We maken gezonde, plantaardige lekkernijen, die je zeker inspiratie zullen geven voor dagelijkse gerechten, maar dan met een Halloween tintje. We zullen veel aandacht geven aan de presentatie. Dus neem je fotocamera en Halloween accessoires mee!
De workshop begint met een introductiegedeelte met ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Daarna maken we met zijn allen een driegangendiner.

De workshop is geschikt voor iedereen die op een speelse manier nieuwe smaakcombinaties wil ontdekken. Zowel de experimentele alleseter als de ervaren vegan is welkom. De workshop is van 17.00 uur tot 21.00 uur in De Wolkenfabriek, Van Heemskerckstraat 101, 9726 GJ Groningen. Deelname aan de workshop kost € 28,50 voor leden van de NVV en voor deelnemers van de VeganChallenge. Deelnemers die geen lid zijn van de NVV of niet deelnemen aan de VeganChallenge betalen €33,50. Dit is inclusief het driegangendiner!

Je kunt je tot en met aanvang van de workshop aanmelden door te mailen naar daphne@veganisme.org of door te bellen naar 06-45770429.

Betaling kan contant op de avond zelf. Neem het bedrag gepast mee.

oogballen

Deel dit bericht, kies jouw platform!