Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Starttijd: donderdag 26 december 13:00 uur

Eindtijd: 26 december 19.00 uur

Op Donderdag 26 december vind er een potluck plaats in het bosrijke Zeist! Je mag zelf bepalen wat voor plantaardig gerecht je meeneemt. Hartig of zoet. Raw food is ook zeer welkom. Daarnaast is het de bedoeling dat je wat drinken meeneemt. Dit kan een zelfgemaakt drankje zijn, sap of thee, maar een kant-en-klaar pak/fles drinken mag ook.

Voor inspiratie kijk op www.veganisme.org of google op makrobiotiek etc.

Programma

We beginnen met een wandeling in het bos.
Rond een uur of 15.00 gaan we eten. Bij slecht weer kunnen we na het eten eventueel spelletjes doen. Er zijn 3 fietsen beschikbaar en er kan gratis worden geparkeerd. Rond 19.00 uur zal de Potluck ongeveer afgelopen zijn.

Wat neem je mee?

– Iets te drinken (houd rekening met extra drank voor de wandeling)
– een plantaardig gerecht
– een ingrediëntenlijstje of recept wat je bij je gerecht neerlegt, zodat mensen met allergieën kunnen zien of zij het wel of niet kunnen eten. Vermeld hierop ook, of de ingrediënten wel of niet biologisch zijn en of het wel of geen raw food gerecht is.
– Evt. een leeg Tupperware / metalen bakje om leftovers mee te nemen.
– gezelschaps spel, kerstservetten e.d.
– evt.Warme kleding
– evt. een muziekinstrument als je muzikaal bent, entertainment

Verzamelpunt en route

We verzamelen 13 uur Centrum Zeist bij de Gastvrouw Floortje Bobbink, op Torenlaan 23, 3701 VH in Zeist. Mensen die niet mee willen met de wandeling, kunnen ook om 15.00 uur komen. Degenen die met het openbaar vervoer komen stappen uit op halte Belcour. Als je van ver komt, mag je een nachtje logeren bij Floor.

Auto parkeren:

Er kan zowieso gratis worden geparkeerd aan de Bothalaan (meest dichtbij), van Reenenweg, Margrietlaan ( fiets in de auto, e.v.t. wandeling hier starten vanaf 13.30 ) en aan of dwars op de Stenialaan. Waarschijnlijk op tweede kerstdag ook gratis aan de Torenlaan. De betaald parkeergarage voor het inrijden van de Torenlaan aan je linkerhand doorrijden tot achterin.  

Meedoen?

Meld je aan voor de potluck via f.bobbink@gmail.com
Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en woonplaats en of je wel of niet meegaat met de wandeling. (Dus hoe laat je komt)
Kom je met de auto en heb je plaats over voor anderen om mee te rijden vermeld dat dan bij opgave, opdat kan worden gecarpooled.

Er kunnen maximaal 20 personen in het huis, dus meld je op tijd aan.

Gratis parkeren.

Laat me weten of je komt.
Veel liefs Floor
 
Floortje Bobbink
Torenlaan 23
3701 VH Zeist
Telnr. 030 26 40 183
B.g.g. 06 52 063 227

Deel dit bericht, kies jouw platform!