Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Stichting Plenty Food zou het leuk vinden om samen met jou het nieuwe jaar in te luiden! Zij willen je daarom a.s. zaterdag 28 januari van harte welkom heten bij de heerlijke (veganistische) maaltijd in Centrum Djoj te Rotterdam. De maaltijd wordt geserveerd rond 18.00 uur.


De kosten van de maaltijd zijn €10,- en je kunt ter plaatse afrekenen. De drankjes, die zeer schappelijk zijn geprijst, reken je af aan de bar. Wij verzoeken je wel om zo spoedig mogelijk aan te geven of en met hoeveel gasten je mee komt eten. Dit moeten we doorgeven aan de locatie. Mocht je onverwacht verhinderd zijn, laat dat dan svp uiterlijk 26 januari weten. Zo voorkom je dat de stichting met onverwachte kosten komt te zitten.


Na de maaltijd zullen we een los programma hebben. Het is natuurlijk de bedoeling dat we plezier met elkaar hebben en dat we elkaar en de stichting wat beter leren kennen. Je kunt ervoor kiezen om wat te praten met de overige gasten, maar we zouden het erg leuk vinden als je deelneemt aan het programmaonderdeel dat georganiseerd wordt door Petra Otten. Samen met Petra zetten we de stap naar de toekomst. Oud en nieuw dus!


Op deze avond zal Petra Otten ons een uurtje bezig houden met een ludieke activiteit rondom dit thema. Daarover vertellen we nu nog niet teveel, maar je zult het zeker waarderen. Iedereen is vrij om deel te nemen, maar een ding is zeker: na afloop heb je op een hele andere manier dan gebruikelijk kennis gemaakt met de oude en nieuwe betrokkenen bij Plenty Food, barst je van de energie en heb je veel gelachen.


Deelname aan het programma is gratis. Op vrijwillige basis kan je een bijdrage doneren of op de avond in de collectebus stoppen. Wij verzoeken je om je aanwezigheid per e-mail aan ons door te geven. Gebruik hiervoor het e-mail adres christine@plentyfood.nl. Mocht je onverwacht verhinderd zijn, laat dat dan svp uiterlijk 26 januari weten. Zo voorkom je dat de stichting met kosten komt te zitten.


Indien je met de auto komt, kan je je auto gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is Centrum Djoj goed bereikbaar. Het adres van Centrum Djoj is: Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA Rotterdam.


Zou je svp je naam, adres en telefoonnummer aan mij door willen geven, zodat we je kunnen bereiken?

Mocht je vragen hebben, doe dat dan bij voorkeur per e-mail.


Deze uitnodiging mag je doorsturen naar familie, vrienden en kennissen. Iedereen is welkom!Hartelijke groet,

Christine Burgemeester

Secretaris Plenty Food

www.plentyfood.nl

Deel dit bericht, kies jouw platform!