Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

VegeQ 2013
De VegeQ is een barbeque met alleen vegetarische en veganistische gerechten. Graag nodigen we je uit om te komen smullen van heerlijke gerechten, te genieten van de ontspannen sfeer en kennis te maken met andere enthousiaste veganisten en vegetariërs.

De VegeQ is een initiatief van de Vegetariërsbond. Samenwerking met de NVV ligt voor de hand vanwege de sterk overlappende doelstellingen van de Vegetariërsbond en de NVV. Samen zetten wij ons in voor een succesvolle VegeQ 2013!

Bekijk ook de impressie van vorig jaar.


Kom ook genieten!
• Nieuw dit jaar is de proeverij, een kleine ‘markt’ van sponsoren en hun producten.
• De bbq’s zullen al vanaf vroeg in de middag actief zijn, om zo lange rijen te voorkomen.
• Bij één van de aanwezige bbq’s zullen alleen veganistische producten bereid worden.
• Centrum Djoj ademt zowel binnen als buiten een ontspannen sfeer uit, ideaal voor de VegeQ.
• Na afloop ga je naar huis met een rijk gevulde Goodiebag, vol met producten van onze sponsoren.


Scott Jurek ‘aanwezig’ op de VegeQ…
Dit jaar zal ook de bekende topsporter Scott Jurek aanwezig zijn in de vorm van zijn boek “Eet & ren”, waarin hij beschrijft hoe hij is overgegaan op veganistische voeding. Een inspirerend verhaal! Het boek is in te zien en te koop op de informatiestand van de NVV, welke te vinden zal zijn op de proeverij.


Kosten
Leden van de NVV en de Vegetariërsbond betalen €15,00 per persoon en niet-leden betalen € 20,00. Nog geen NVV lid? Word het dan nu en je krijgt gelijk korting op de VegeQ! Bovendien help je mee het veganisme te promoten en geniet je van voordeel via je ledenpas. Lid worden van de NVV kan hier.


Meld je op tijd aan!
Vorig jaar was het succes zo groot dat we op een bepaald moment de inschrijving hebben moeten stoppen. Aarzel dus niet en meld je snel aan! Dit kan alleen via het aanmeldformulier op deze pagina.


Mogelijkheden voor vrijwilligers
Wil je dubbel genieten? Meld je dan aan als vrijwilliger voor deze VegeQ. Je werkt dan samen met een groep enthousiaste mensen aan het succes van de VegeQ én je kan er op deze manier op een voordelige manier aan deelnemen. Voor allerlei werkzaamheden tijdens (en de dag voor) de VegeQ zijn er nog mogelijkheden. Wil je twee dagen helpen, dan bieden we je een overnachtingsmogelijkheid aan. Neem voor meer informatie contact met ons op via rene@veganisme.org.


Locatie
Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7, Rotterdam.
Centrum Djoj ligt op loopafstand van NS station Rotterdam Noord. In de wijk zelf zijn beperkt parkeerplaatsen. Er is ook een online self-service om een lift te regelen voor deze VegeQ, via Toogethr.


Datum & tijd
Zaterdag 15 juni, van 15.00 uur tot 23.00 uur


VegeQ 2012 foto 2


VegeQ 2013 - sponsors

Deel dit bericht, kies jouw platform!