Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Veggies en Pluk&Plenty organiseren de komende maanden een aantal keer een veggie pop-up restaurant, een biologisch-vegetarisch eetinitiatief, in Tilburg.  Zaterdag 17 november vindt de kick-off plaats, locatie is het pand van voormalig restaurant De Imme aan de Willem II straat 52a.
Deze eerste avond heeft als thema Bourgondisch Brabant.

Gasten krijgen een verfijnd viergangenmenu geserveerd, geheel in de traditie van het goede Brabantse bourgondische leven – dat zonder de grote stukken vlees natuurlijk nóg beter is te noemen!Het V/P&P-restaurant biedt een 100% vegetarisch diner, met niet alleen biologische groenten (waar mogelijk geleverd door p&p), maar ook prachtige biologische wijnen en bieren uit de streek.

Menu

1. Soepje van slow-roast pastinaak, geroosterde amandel en gepofte knoflook. Rozemarijnboter-geroosterd desembrood.
2. Mini herfsttaartje gevuld met paddestoelen, pompoen en amandel-rooktofu. Jus van geroosterde groentefond en rode wijn. Salade van babyleaf.
3.Brabantse jachtschotel; Vega braadstukken en gekarameliseerde sjalot in een stoof van La Trappe en Brabantse rode wijn. Aardappel-kastanjepuree. Gepofte wortel in citroentijmdressing. Pickle van Chioggiabiet.
4. Sticky dadel-ahorn spicecakeje. Gekarameliseerde appel. Hangop. Sinaasappel-vanillereductie.

Open vanaf 18.00 uur, aanvang diner 19.00 uur
Viergangenmenu € 34,50
Aanmelden via veggie-pop-up@kpnmail.nl of 06-16652289

Let op! Vanwege het tijdelijke karakter is pinnen helaas niet mogelijk.

Veggies

Veggies is een biologische, vegan cateraar uit het zuiden van het land. De keuken van Veggies is verrassend en inspirerend, laat je beleven hoe lekker en mooi plantaardig eten kan zijn. Naast verschillende vormen van catering, koken we voor groepen, geven we workshops en demonstraties en werken we op freelancebasis. Wat Veggies ook aanpakt, passie voor lekker en gezond eten is altijd het uitgangspunt! Zie ook www.veggies.nu

Pluk & Plenty

Pluk&Plenty is een pleisterplaats en pluktuin op Landgoed Nieuwkerk, gelegen in de bossen bij Goirle. Wandelaars en fietsers kunnen er aanleggen om te genieten van de idyllische omgeving en gebruikmaken van een winkeltje met kleine horecavoorziening.

Tevens kan er geplukt worden uit een biologisch geteelde moestuin. Eerder startte P&P al met Restaurant op het Land, een vegetarisch/biologisch diner ter plekke door een kok bereid, uiteraard met opbrengst van eigen landje.

Vanuit het verlangen deze overvloed ook in de stad een plek te geven, is de samenwerking met Veggies tot stand gekomen. Zie ook www.plukenplenty.nl

Deel dit bericht, kies jouw platform!