Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het Viva Las Vega’s festival is het grootste plantaardige festival in Nederland. Ook dit jaar kunnen beginnende flexitariers, vegetariërs, veganisten en iedereen die zich aangesproken voelt genieten van een dagvullend programma met informatie, lekker eten en drinken, muziek, cabaret en meer.
Zet 30 juni alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent!

Het Programma

Hapjes en drankjes

Heb jij al ontdekt hoe hemels plantaardige gebakjes kunnen zijn? Well: you’re about to find out! Ook bij de andere stands kun je je verbazen over hoe lekker en gevarieerd plantaardig eten kan zijn.

Markt

Op de markt kan je op je gemak de gezellige kraampjes afstruinen. Van heerlijk eten en de beste kookboeken tot informatieve stands: er is voor ieder wat wils.

Lezingen

Meer achtergrondinformatie over waarom plantaardige voeding nou juist zo goed voor je is (en niet alleen voor jezelf, maar ook voor dieren en andere mensen) krijg je bij de lezingen op het festival. Ook zullen er lezingen van een diëtist zijn, aan wie je al je brandende vragen kunt stellen.

Kookworkshops

Plantaardig koken moeilijk, eentonig of smakeloos? Think again! Tijdens een van de onze workshops – onder leiding van een professional – leer je hoe lekker, gevarieerd, gezond en eenvoudig koken is. Van raw chocolate tot sushi! Schrijf je op tijd in, want vol is vol! Inschrijven kan binnenkort via de website. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Vege-Q

Denk je aan zomer, dan denk je aan… een vege-Q om bij te watertanden! We sluiten het dagdeel af met een heerlijke vege-Q waar iedereen van mee kan smullen onder het genot van een gezellig muziekje.

Roast

Drie cabaretiers nemen vegetariërs én vleeseters op de hak tijdens de Veggie Roast. Meer verklappen we nog even niet… Ook hier geldt: vol is vol!

Live muziek

Heb je je lachspieren getraind bij de Veggie Roast? ‘s Avonds kun je genieten van live muziek van een van Nederlands meest duurzame en opkomende talenten en kunnen we op de dag terugblikken onder het genot van een biologisch en fair trade biertje.

Club V

Mocht je tijdens de live muziek nog niet toegekomen zijn aan dansen, dan kom je er nu echt niet meer onderuit. Het avond/nachtprogramma zal verzorgd worden door niemand minder dan DJ Wesdex.

Adres
Studio K
Timorplein 62
1094 CC Amsterdam

Kijk voor meer informatie op www.viva-las-vegas.nlDeel dit bericht, kies jouw platform!