Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Op zondag 24 maart ben je van harte welkom op de Vegan Fietsluck.
We verzamelen met onze fietsen om 14 uur op station Driebergen.
Vanaf hier fietsen we een mooie route van ongeveer 40 km. door de natuur.
Tussen 16.00 en 17.00 uur verzamelen we bij het huis van Floor om lekker binnen of in de tuin gezellig van onze veganistische gerechten te genieten. Je kunt kiezen om pas met de maaltijd te komen meedoen.

Voor mensen die nog niet eerder zijn geweest: het idee is dat je thuis iets te eten maakt dat 100% plantaardig is. Het mag iets hartigs zijn, maar ook iets zoets. De hoeveelheid mag je zelf weten. Ook is het fijn als je iets te drinken mee neemt (let op: appelsap die niet natuurtroebel is wordt meestal geklaard met een stofje uit de maag van een vis en is dus niet vegan). Een thermoskan thee is ook prima. Al het meegebrachte voedsel zetten we bij elkaar en iedereen mag pakken wat en wanneer hij/zij maar wilt. De ervaring leert dat er altijd van alles lekkers te eten is voor iedereen en dat er leuke ontmoetingen met allerlei mensen ontstaan. Of je nu vegan, veggie of omni bent; je bent van harte welkom en neem gerust iemand mee! Het meebrengen van muziek instrumenten of spelletjes wordt gewaardeerd.

Je eigen fiets meenemen in de trein kost zes euro voor een dag. Op en in de buurt van het station worden fietsen verhuurd.
Op Traay in Driebergen worden ook fietsen verhuurd.

Aanmelden kan door het sturen van een mailtje naar Floor Bobbink via f.bobbink@gmail.com

 
Je kunt dit evenement ook delen via deze Facebook pagina: Fietsluck Zeist

Deel dit bericht, kies jouw platform!