Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Win-win-win
Zou je meer willen weten over een eet- en levenswijze waarin je dubbel zoveel van je eten geniet, extra energie krijgt en geen schade toebrengt aan je eigen gezondheid of aan het leven van een ander mens of dier?

Voor iedereen
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die interesse heeft voor plantaardig eten en waarde hecht aan gezondheid en/of milieubewustzijn.

Misschien ben je een vegetariër die een stapje verder wilt gaan, of iemand met koemelkallergie die op zoek is naar inspiratie voor zuivelvrije gerechten. Of je worstelt met je gewicht en wil je nu wel eens verdiepen in een eetwijze waarmee je permanent van die extra kilo’s afkomt.

Iedereen die een probleem heeft met betrekking tot eten kan wat hebben aan deze workshop. Een plantaardig dieet is voor iedereen geschikt en kan een oplossing bieden voor veel complicaties met betrekking tot geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Als je meer wilt weten over voeding, ideeën voor gerechten op wilt doen en het gezellig vindt om met anderen te genieten van een diner is deze workshop zeker voor jou geschikt.

De workshop

De workshop begint met een informatief gedeelte. Je krijgt informatie over de voordelen van een plantaardige levenswijze en tips om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om plantaardig te gaan eten. In het tweede gedeelte gaan we samen een heerlijk driegangendiner op tafel zetten op basis van 100% plantaardige en biologische producten.

Zo doe je kennis en ervaring op over een eet- en levenswijze die jou leven ten positieve kan veranderen.

Er word gewerkt met een kleine groep van minimaal 3 tot maximaal tien personen.

Waar en wanneer

De workshop wordt gegeven in Hoorn, op maandag 21 november. De workshop wordt bij iedere maand herhaald, mits er voldoende deelnemers zijn. Dus als je op deze datum niet kunt, geef me dan per mail aan dat je interesse hebt voor de workshop. Je wordt dan uitgenodigd voor de eerstvolgende workshop.
De datum van de workshop wordt altijd vastgesteld op basis van de voorkeursdata van de deelnemers en de beschikbaarheid van de keuken.

Datum: maandag 21 november
Tijd: 17 uur tot 21 uur.
Kosten: €30,-
Locatie: Wijkcentrum Grote Waal
Grote Beer 3
1622 ES
Hoorn

Je kunt je aanmelden door te mailen naar happyherbi@live of door te bellen naar 0645770429.
Kijk ook op www.happyherbi.com

Deel dit bericht, kies jouw platform!