Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV), verzorgt op woensdag 5 september een workshop “plantaardig koken voor beginners” in Wijkcentrum Portes in Utrecht. De workshop wordt gegeven door Daphne Wessel van het cateringbedrijf Happy Herbi. Plantaardig koken biedt veel voordelen voor de gezondheid, maar ook voor de dieren, het milieu en de mensen in derdewereldlanden. Maar hoe zet je een smaakvolle maaltijd neer zonder gebruik van zuivel, ei en vlees? Tijdens deze workshop doe je inspiratie op en leer je met welke ingrediënten je een uitgebalanceerd plantaardig menu samen kunt stellen. Er zal veel worden gewerkt met ingrediënten die bij reguliere supermarkten te verkrijgen zijn.

De workshop begint met een introductiegedeelte waarin ruimte wordt gegeven voor vragen en het delen van ervaringen, daarna maken we met zijn allen een driegangendiner. De workshop is van 17.00 uur tot 21.00 uur in Wijkcentrum Portes, Malakkastraat 6 3531 HM in Utrecht. Deelname aan de workshop kost €25,- voor leden van de NVV en €30,- voor niet-leden. Dit is inclusief het driegangendiner!

De workshop gaat alleen door als er minimaal 10 deelnemers zijn. Je kunt je aanmelden door te mailen naar daphne@veganisme.org of door te bellen naar 0645770429.
Kijk ook op www.happyherbi.com

Deel dit bericht, kies jouw platform!