Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het kader van Wereld Zwerfdierendag (4 april) organiseert Stray Animal Foundation Platform op 1 april (Tweede Paasdag) een Zwerfdieren Festival  op het Erkemeder hondenstrand in Zeewolde.Het festival – Van de Straat – zal geheel in het teken staan van het leven op straat en er zullen tal van activiteiten te doen zijn met en zonder hond.

Toegang voor volwassenen is € 4, kinderen betalen € 1,- Alle opbrengsten gaan naar castratieprojecten van zwerfdieren in binnen- en buitenland en naar educatie middelen.

Een voorbeeld van de activiteiten op het festival: hersenwerk, yoga met je hond, een paasduik met of zonder hond, roedellopen, demo high ball, canicross, viltbroches maken van kattenhaar, straatband Zinkzand, een camper met graffiti versieren, fototentoonstelling, troubadour, hiphop streetdance, spiegelen van je hond, workshop van de hondenfluisteraar, speuren met je hond, vuur maken, streetfood, straatartiesten, spannende wedstrijd, wandelen in een prachtige natuurgebied en nog veel meer.
Bij deze willen we je van harte uitnodigen om deze dag met ons te vieren. Misschien heb je zelfs zin om actief deel te nemen en te helpen als vrijwilliger.

Locatie: Erkemederstrand Zeewolde, Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde (Flevoland),
1 april 11:00 uur tot 18:00 uur
 
Meer info: www.zwerfdierenfestival.nl
promotievideo: http://youtu.be/Ix5F17W6fSA
 
Mocht je mee willen helpen als vrijwilliger stuur ons dan een mail naar zwerfdierenfestival@stray-afp.org
 
www.animalfoundationplatform.nl
 

Deel dit bericht, kies jouw platform!