Protestactie in Den Haag voor proefdieren - Zaterdag 12 jan.

Plaats hier uw aankondigingen voor demonstraties, markten, optochten, enz.

Moderators: Rick, Rorrim

Plaats reactie
TonyJello
Berichten: 4082
Lid geworden op: wo feb 29, 2012 19:17
Leefwijze: veganist

Protestactie in Den Haag voor proefdieren - Zaterdag 12 jan.

Bericht door TonyJello » zo dec 30, 2012 15:55

Protestactie in Den Haag voor proefdieren - Zaterdag 12 januari

http://www.georganiseerde-weldaad.nl/wp ... ef-aap.jpg
Respect Voor Dieren schreef:Air France-KLM is wereldwijd de hoofdrolspeler in het vervoeren van proefdieren. Zo vervoeren ze jaarlijks 10.000 apen vanuit Mauritius. Ook vele andere proefdieren zijn de dupe van het beleid van Air France-KLM.

We zullen daarom deze zaterdag protesteren tegen het gruwelijke beleid van Air France-KLM. In hartje Den Haag gaan we de aandacht vestigen op alle talloze dieren die dankzij AF-KLM eindigen in laboratoria.

Wereldwijd wordt er wekelijks actie gevoerd onder de campagne Gateway To Hell. Wij willen met Respect voor Dieren ons steentje bijdragen aan deze ontzettend belangrijke campagne!

Stuur ons een e-mail als je ook deel wilt nemen aan deze demonstratie.
info(at)respectvoordieren.nl

Datum:
12 Januari

Tijd:
14.00 - 15.30

Adres:
KLM Health Services
Hofweg 9
Den Haag

TonyJello
Berichten: 4082
Lid geworden op: wo feb 29, 2012 19:17
Leefwijze: veganist

Protestactie in Den Haag voor proefdieren - Zaterdag 12 jan.

Bericht door TonyJello » za jan 12, 2013 13:22

Respect voor Dieren:

Protestactie bij KLM in Den Haag

http://imageshack.us/a/img32/5681/nl11.jpg

Ondanks de steeds hogere druk is Air France-KLM nog altijd niet gestopt met het vervoeren van dieren voor laboratoria. Nog steeds kijken ze de andere kant op laten ze de dieren in de steek. Door het vervoeren van deze proefdieren zijn ze verantwoordelijk voor het leed dat de dieren dagelijks moeten doormaken in de vivisectie industrie. Activisten van Respect voor Dieren hebben daarom op zaterdag 12 januari gedemonstreerd bij KLM Health Services te Den Haag.

Met behulp van fotoborden, een spandoek, megafoons en een apenpak is duidelijk gemaakt dat Air France-KLM hier niet mee weg zal komen. Het was een drukke zaterdagmiddag en door middel van speeches en luide leuzen zijn dan ook weer veel mensen geinformeerd van het dierenleed dat wordt veroorzaakt door Air France-KLM.

We eisen van Air France-KLM dat ze zullen stoppen met het vervoeren van proefdieren. Zolang zij hier niet toe bereid zijn zullen we doorgaan met het voeren van actie tegen deze maatschappij. We zullen nooit accepteren dat jaarlijks tienduizenden dieren in naam van Air France-KLM eindigen in een hel.

Tot de laatste kooi leeg is!

http://www.respectvoordieren.nl/images/ ... 89_110.jpg

Plaats reactie