* HiPpY * schreef:Ik had dit keer een halve kleine bloemkool, schaaltje erwtjes(diepvries), een wortel, een aubergine ui en knoflook en nog een aardappeltje of 3. alles fijn gesneden en gekookt tot het zacht genoeg was, toen heel licht geprakt. (en kruiden erbij natuurlijk)xmarloesx schreef:* HiPpY * schreef:gister ongeveer 25 samosa's gebakken voor de groep waarmee ik van de zomer naar India zal gaan. Vielen erg in de smaak en het is ontzettend leuk en verbazend makkelijk om te doen! Ik heb helaas geen foto kunnen maken, maar er komt binnenkort vast wel weer een gelegenheid om ze te maken
wat stop jij er als vulling allemaal in?
de volgende keer wil ik het toch met pompoen oid proberen en niet met iets kolerigs, was wel lekker, maar denk dat t'lekkerder is met pompoen of zoete aardappel. en pittigere kruiden!
well it sounds good
