[stage] 2e kamerfractie PvdD voor universitair/hbo student

Dit subforum is voor oproepen voor vrijwilligers of vacatures te plaatsen. Of eventueel werkgerelateerde aanbiedingen te plaatsen. Bijvoorbeeld een oproep voor als je een cateraar nodig hebt of juist diensten hebt aan te bieden.

Moderators: Martine, Rorrim

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Vegantastic
Site Admin
Berichten: 8198
Lid geworden op: ma feb 10, 2003 13:19
Leefwijze: veganist
Contacteer:

[stage] 2e kamerfractie PvdD voor universitair/hbo student

Bericht door Vegantastic » za jun 13, 2009 14:10

Stage Tweede Kamerfractie Partij voor de Dieren voor universitair of hbo-student

De Tweede Kamerfractie Partij voor de Dieren is per direct op zoek naar een stagiaire (m/v). Eén van de belangrijkste kerntaken voor deze stagiaire is het bijhouden van het stemmingsoverzicht dierenpolitiek.nl dat het stemgedrag van alle Kamerleden in kaart brengt. Een andere kernbezigheid zal zijn het van heel dichtbij onze opmars naar het Europees parlement meemaken en mee mogelijk maken. Het betreft een fulltime meewerkstage voor tenminste vier maanden (per direct – eind juni) .

De stage
Deze uitdagende meewerkstage biedt je de kans intensief kennis te maken met alle verschillende aspecten van de organisatie van een politieke partij. Je krijgt een kijkje in de keuken van een jonge fractie. De stagiaire houdt zich, onder begeleiding, voornamelijk bezig op het gebied van voorlichting (zoals de afhandeling van de publieksvragen per e-mail en telefoon) en inhoudelijke ondersteuning (het opzoeken van informatie, het checken van feiten met betrekking tot het kamerwerk etc.). Maar ook verricht hij/zij eventueel organisatorische werkzaamheden. Je taken zijn onder meer (het meehelpen met):

* ondersteuning op alle mogelijke gebieden tijdens de Europese Verkiezingen;
* up to date houden en vullen van de website(s);
* verrichten van reguliere kantoorwerkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon, verzenden van brieven etc.

De student
We zijn op zoek naar een enthousiaste derde- of vierdejaars student (m/v, universitair of hbo) in de sociale wetenschappen, bij voorkeur in de studierichtingen communicatie, politicologie, rechten en/of beleid en bestuur. Maar ook studenten in andere disciplines kunnen reageren wanneer zij zich herkennen in het profiel van de werkzaamheden. Communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn hoe dan ook een must, evenals gedegen kennis van en ervaring met computerprogramma's Word, Excell en Outlook. Je kunt goed zelfstandig werken en staat geheel achter de doelstellingen van de PvdD.

Solliciteren naar deze functie?
Mail een bondige brief met motivatie en CV naar sollicitaties@partijvoordedieren.nl" target="_blank, t.a.v. Marieke de Groot, o.v.v. 'sollicitatie stageplaats per direct'. Voor meer informatie over de stage kun je bellen met (070) 318 34 58.
NB: Tevens is de fractie op zoek naar twee stagiaires voor de periode eind augustus t/m januari 2010 (of een langere periode). Indien je geïnteresseerd bent voor deze periode, dan s.v.p. mailen naar sollicitaties@partijvoordedieren.nl" target="_blank o.v.v. ‘stage per augustus’.

http://www.partijvoordedieren.nl/content/view/112#stage" target="_blank#ixzz0IJbrm3PE&D

Plaats reactie