Vorig jaar deden we voor de tweede keer mee aan de NRC Charity Awards en wonnen we de vakjuryprijs. Dit jaar gaat de stemming iets anders én zijn er geen categorieën. Wat hetzelfde blijft is dat we vastbesloten zijn om weer te winnen. Graag horen we jouw mening over onze vier beste concepten.

Nieuw ten opzichte van vorig jaar

Door middel van stemmen en een vakjury maakten alle deelnemers in elke categorie vorig jaar kans op de publieksprijs én de vakjuryprijs. Er waren dan ook heel wat prijzen te verdelen. Wij wonnen in de categorie ‘dierenwelzijn’ de vakjuryprijs, waar we nog steeds bijzonder trots op zijn. Dit jaar is de opzet iets anders: eerst bepaalt een jury welke 24 schetsen doorgaan en daarna kan er gestemd worden door het publiek. De kans om te winnen wordt hiermee een stuk kleiner, omdat er minder prijzen te verdelen zijn.

Wie van de vier?

Na lang beraad zijn we tot vier schetsen gekomen waarvan we denken dat ze een goede kans maken om door de jury- en stemronde heen te komen. Maar uiteindelijk kunnen we er maar één kiezen! Daarom willen we je vragen om je mening te geven over welke schets je het beste vindt. Ja, helaas maar eentje. Wij mogen er straks immers ook maar een kiezen. Je kan via dit formulier je stem uitbrengen voor welk concept je graag wilt dat we inzenden voor de NRC. Vraag ook vooral je niet vegan vrienden naar hun mening.

Benieuwd naar onze selectie? Op het stemformulier vind je alle schetsen op groot formaat.