Vegan Friendly-deelnemer worden

//Vegan Friendly-deelnemer worden
Vegan Friendly-deelnemer worden2018-11-28T12:14:24+00:00

Aanmelden voor Vegan Friendly

Wil je een uniek publiek aanspreken met jouw vegan (friendly) onderneming? Schrijf je dan gratis in als Vegan Friendly deelnemer. Je komt dan in het overzicht op de website te staan, waardoor consumenten je makkelijk weten te vinden.

Geef je korting aan NVV-leden? Dan word je met je bedrijf ook eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief en doorlopend in VEGAN Magazine. Zo kunnen vegan (friendly) ondernemers en de NVV elkaar versterken.

Voorwaarden

Deelname is gratis wanneer je voldoet aan een aantal voorwaarden. Deelnemers aan deze promotie zijn herkenbaar aan de raamsticker op bijvoorbeeld de deur en/of de digitale variant hiervan op de website. Zodra je aan deze voorwaarde voldoet, wordt je opgenomen in het Vegan Friendly overzicht. Steeds meer deelnemers geven ledenpasvoordeel aan leden van de NVV. Dit voordeel kan bestaan uit een kortingspercentage of een gratis product. Als jij NVV-leden voordeel biedt, dan word je eenmalig genoemd in de maandelijkse nieuwsbrief en doorlopend in ons kwartaalblad VEGAN Magazine. Lees ook alle voorwaarden.

Aanmelden

Heb je de voorwaarden doorgenomen? Dan kan je je gratis aanmelden als deelnemer. Voor vragen of opmerkingen neem contact op via het contactformulier.

Tips

Mis je een adres op de Vegan Friendly overzicht of klopt er iets niet? Geef het ons dan door, je kan de Tip formulier ervoor gebruiken. Alvast bedankt voor je medewerking!