Vegan Keurmerk aanvragen

//Vegan Keurmerk aanvragen
Vegan Keurmerk aanvragen2018-08-16T14:34:51+00:00

Vegan Keurmerk

Wil je dat jouw producten direct herkenbaar zijn als vegan product? De NVV is in Nederland vertegenwoordiger van het Vegan Keurmerk. Bovenstaande afbeelding is het officiële en internationaal erkende ‘Vegan Trademark’ van de Engelse Vegan Society. Het logo waarborgt dat een product voldoet aan de standaarden welke behoren bij het keurmerk. Via de NVV kan je het Vegan Keurmerk aanvragen.

Kansen voor ondernemer

Je vindt het Vegan Keurmerk op steeds meer producten, voornamelijk etenswaren en dranken. Het keurmerk biedt duidelijkheid aan de consument. Door deze duidelijkheid biedt het keurmerk ook kansen voor de ondernemer, die met het logo kan laten zien dat een gerespecteerde organisatie zoals de Vegan Society zijn producten als vegan heeft bestempeld. Bekijk onze pagina met producten die het vegan keurmerk dragen.

Keurmerk aanvragen

Het logo mag gevoerd worden op producten nadat de aanvraag bij de Vegan Society is voltooid. Hierbij hoort ook het voldoen aan de Vegan Society van een (jaarlijkse) vergoeding, waarvan de hoogte wordt gebaseerd op het aantal geregistreerde producten en de omzet van het bedrijf.

In Nederland is de NVV vertegenwoordiger voor dit keurmerk. Wij begeleiden producenten bij het doen van een aanvraag voor het keurmerk. Wil je weten of dit voor jouw product ook mogelijk is of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.