Aanstaande zaterdag zal  zangeres Laura Estévez, onder andere bekend van talentenjacht The Voice of Holland, haar eerste optreden met haar nieuwe band en eigen liedjes geven bij de afsluiting van het Viva Las Vega’s Food Festival in Amsterdam.

De 30-jarige zangeres, een rockchick met een kenmerkend soulgeluid, drong in de laatste editie van The Voice door tot de kwartfinale en wist een behoorlijke fanbase aan zich te binden.

Nu debuteert ze bij Club V, het avondprogramma van het Viva Las Vega’s Food Festival, met haar nieuwe band. “Ik vind het fantasisch dat ik met mijn band ga rocken bij Viva Las Vega’s” zegt Laura. “Ik vind het leuk dat ik vanuit mijn passie voor muziek iets kan bijdragen aan mijn passie voor dierenrechten. Als overtuigd veganist sta ik helemaal achter de positieve vibe die het festival geeft aan plantaardige voeding.” Later dit jaar zingt Laura onder andere op de Zwarte Cross en zal haar eerste EP uitkomen.

Estévez deelt het podium met singer-songwriter Florian Wolff, door recensenten geroemd als de Nederlandse Jack Johnson én ’s werelds meest milieuvriendelijke artiest. Hij is overtuigd vegetariër en vervoerde zich tijdens zijn tour in 2010  geheel op biogas. Daarnaast geeft hij, als eerste zanger in de wereld, concerten op een eigen podium dat werkt op zon en wind én menselijke energie in de vorm van een stel fietsen.

Club V wordt ’s avonds afgesloten op de beats van DJ-Wesdex met – uiteraard- plantaardige hapjes en drankjes.