VeganChallenge

//VeganChallenge
VeganChallenge2018-12-04T17:37:44+00:00

VeganChallenge recepten

Wil je veganist worden, maar weet je niet hoe? Geen nood! VeganChallenge is here to the recue! Met de heerlijke recepten op de website kan je meteen aan de slag. Ook vind je hier een handig weekmenu.

VeganChallenge

De VeganChallenge is een leuke, praktische en laagdrempelige manier om in aanraking te komen met veganisme. Het is een van de belangrijkste projecten binnen de NVV, waar op dit moment al meer dan 42.000 deelnemers aan hebben meegedaan. Drie keer per jaar wordt er door een team van vrijwilligers een VeganChallenge opgezet: in januari (een week) en in april en oktober (een maand).

Bezoek de website

Recepten

Op de website vind je honderden plantaardige recepten met simpele ingrediënten die doorgaans gewoon bij de supermarkt te verkrijgen zijn, zoals de Beantastic Burger van de foto. Je kan kiezen uit menugang, keuken en type gerecht zoals eivervanger, kaasvervanger of roerbakschotel. Er zijn ook nog uitgebreide opties onder het knopje ‘Meer’ te vinden. Daarnaast kan je filteren op bijvoorbeeld allergieën en supermarktvriendelijkheid. Kortom: je vindt altijd een lekker recept!

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich gratis inschrijven en ontvangen gedurende de VeganChallenge elke dag een e-mail met recepten, evenementen en tips. Daarnaast zijn er recepten, blogs en ondersteuning via www.veganchallenge.nl en de speciale VeganChallenge-deelnemersgroep op Facebook. Voor meer informatie kan je kijken op de VeganChallenge website.