Dutch Rawfood Festival

Met lezingen, workshops en een uitgebreide markt belooft ook de tweede editie van het festival een mooie dag te worden.

Sprekers

Hoofdgast van het festival is de alom erkende Matt Monarch uit de Verenigde Staten. Andere gasten zijn Jennifer Thompson (VS) van Healthybliss en de auteur van Green Smoothies for Dummies en Dr. Amy Rachelle, ND (VS) van Pure Raw. Dé kans om hen te ontmoeten en al je vragen voor te schotelen.

Workshops en lezingen

Leer hoe je rawfood gerechten bereidt met superfoods, kiemen en tarwegras kweken, truffels (!) maken voor kinderen en ouders, notenkaasjes maken, het belang van B12 en probiotica en nog veel meer. In totaal zullen er ruim 15 workshops en lezingen worden gegeven, waarvan er een aantal gratis toegankelijk zijn.

Markt

Op de markt zal de NVV staan met een stand. Kom gezellig langs voor een praatje of vragen. Bij de stand liggen boeken, folders en flyers en kan je uiteraard lid worden. Je ontvangt dan direct het welkomstgeschenk ‘Ik ben een planteneter’ (boek) en je ledenpas waarmee je korting krijgt bij diverse winkels en restaurants. Lid worden aan de stand kost 15 euro. Uiteraard zal er ook heel wat te proeven en ervaren zijn bij de rest van de standhouders. Let op dat je bij ons en in de omgeving niet kunt pinnen.

De hele dag is er muziek van Praful. De dag wordt afgesloten met een exclusief 4-gangen raw gourmet diner door internationaal erkende raw chef Boris Lauser.

Meer informatie

Datum: Zondag 1 juni 2014
Locatie: Boerderij Langerlust, Provincialeweg 24, 1108 AB Amsterdam
Markt: 11:00 tot 19:00 uur (uitloop tot 19:30 uur is mogelijk bij mooi weer)
Workshops: 11:00 tot 18:00 uur
Raw Chef’s diner: 19:30-21:00 uur (beperkt kaarten verkrijgbaar)

Meer informatie vind je op de website van het Dutch Rawfood Festival.

Kaarten winnen

Wil je twee kaarten winnen voor het Dutch Raw Food Festival? Doe dan mee aan onze actie op Facebook!