Ondernemers

/Ondernemers
Ondernemers2019-09-26T10:30:07+02:00

Wil je met ons samenwerken? De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) is een ledenvereniging en behartigt de belangen van leden, veganisten én vegan ondernemers. Lees hier over alles wat voor elkaar kunnen betekenen.

Als ondernemer kan je:

Vegan Friendly

Wil je een unieke doelgroep aanspreken met jouw onderneming? Schrijf je dan gratis in als Vegan Friendly deelnemer. Je komt dan in het overzicht op de website te staan, waardoor consumenten ondernemingen zoals de jouwe makkelijk weten te vinden.

Deelname is gratis wanneer je voldoet aan een aantal voorwaarden. Deelnemers aan deze promotie zijn herkenbaar aan de raamsticker op bijvoorbeeld de deur en/of de digitale variant hiervan op de website. Zodra je aan deze voorwaarde voldoet, wordt je opgenomen in het overzicht.

Steeds meer deelnemers geven ledenpasvoordeel aan leden van de NVV. Jij ook? Dan word je met je bedrijf eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief én doorlopend in VEGAN Magazine. Het voordeel kan bestaan uit een kortingspercentage of een gratis product, zoals een kopje koffie of thee. Zo kunnen ondernemers en de NVV elkaar versterken.

Heb je de voorwaarden doorgenomen? Dan kan je je gratis aanmelden als deelnemer. Voor vragen of opmerkingen neem contact op via het contactformulier.

Meld je aan als deelnemer

Adverteren

De NVV biedt ondernemers de kans om een unieke doelgroep te bereiken via haar online en offline kanalen. Zo is het mogelijk om te adverteren in ons VEGAN Magazine of om bijvoorbeeld samen een winactie op te zetten op onze kanalen op Facebook en Instagram, met duizenden volgers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vegan Wiki

Welke zonnebrand is vegan? En welk brood kan je als veganist gerust eten? Voor (beginnend) veganisten biedt Vegan Wiki uitkomst met een database aan producten die geschikt zijn voor veganisten. Zijn jouw producten geschikt voor veganisten? Deel het met ons Vegan Wiki-team. Je kan een product doorgeven via het speciale contactformulier.

Vegan Awards

Sinds 2011 organiseren we jaarlijks de Vegan Awards, bedoeld om vegan ondernemers in het zonnetje te zetten. De uitreiking is inmiddels is uitgegroeid tot een spectaculair evenement met maar liefst acht categorieën, waaronder Beste Vegan eetgelegenheid en Beste vegan product. Het hele jaar door kunnen mensen suggesties doorgeven, door ons een e-mail te sturen. Een vakjury bekijkt vervolgens alle initiatieven en maakt een selectie waarop gestemd kan worden.

Vegan Keurmerk

Wil je dat jouw producten direct herkenbaar zijn als vegan product? De NVV is in Nederland vertegenwoordiger van het Vegan Keurmerk. Onderstaande afbeelding is het officiële en internationaal erkende ‘Vegan Trademark’ van de Engelse Vegan Society. Het logo waarborgt dat een product voldoet aan de standaarden welke behoren bij het keurmerk. Via de NVV kan je het Vegan Keurmerk aanvragen.

Kansen voor ondernemer

Producten met een logo bieden de consument duidelijkheid. En dat biedt kansen voor de ondernemer, die met het logo kan laten zien dat een gerespecteerde organisatie zoals de Vegan Society zijn producten als vegan heeft bestempeld. Bekijk onze pagina met producten die het vegan keurmerk dragen.

Keurmerk aanvragen

Het logo mag gevoerd worden op producten nadat de aanvraag bij de Vegan Society is voltooid. Hierbij hoort ook het voldoen aan de Vegan Society van een (jaarlijkse) vergoeding, waarvan de hoogte wordt gebaseerd op het aantal geregistreerde producten en de omzet van het bedrijf.

In Nederland is de NVV vertegenwoordiger voor dit keurmerk. Wij begeleiden producenten bij het doen van een aanvraag voor het keurmerk. Wil je weten of dit voor jouw product ook mogelijk is of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.