Wil je met ons samenwerken? De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) is een ledenvereniging en behartigt de belangen van leden, veganisten én vegan ondernemers. Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Als ondernemer kan je:

Vegan Keurmerk voor vegan producten

Wil je dat jouw producten direct herkenbaar zijn als vegan product? De NVV is in Nederland vertegenwoordiger van het officiële en internationaal erkende Vegan Keurmerk. Het logo is zeer herkenbaar onder veganisten in Nederland en waarborgt dat een product voldoet aan de standaarden welke behoren bij het keurmerk. Dat biedt vegan consument duidelijkheid en kansen voor de ondernemers die met het logo laten zien dat gerespecteerde organisaties het product erkennen als geschikt voor veganisten. Wij begeleiden producenten bij het doen van een aanvraag voor het keurmerk.

Vegan Friendly Label

Wil je als ondernemer een unieke doelgroep aanspreken? Vraag dan gratis het Vegan Friendly label aan. Je komt dan in het overzicht op de website te staan, waardoor consumenten ondernemingen zoals de jouwe makkelijk weten te vinden. Deelnemers zijn herkenbaar aan de raamsticker op bijvoorbeeld de deur en de digitale variant hiervan op de website.

Steeds meer deelnemers geven ledenpasvoordeel aan leden van de NVV. Jij ook? Dan word je met je bedrijf eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief én op socials (Facebook, Instagram en Linkedin). Het voordeel kan bestaan uit een kortingspercentage of een gratis product, zoals een kopje koffie of thee. Zo kunnen ondernemers en de NVV elkaar versterken.

Adverteren

De NVV biedt ondernemers de kans om een unieke doelgroep te bereiken via haar online en offline kanalen. Zo is het mogelijk om te adverteren in ons VEGAN Magazine of om bijvoorbeeld samen een winactie op te zetten op onze kanalen op Facebook en Instagram, met duizenden volgers. Of word sponsor van de jaarlijkse prestigieuze Vegan Awards. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vegan Awards

Sinds 2011 organiseren we jaarlijks de Vegan Awards, bedoeld om vegan ondernemers in het zonnetje te zetten. De uitreiking is inmiddels is uitgegroeid tot een spectaculair evenement met maar liefst acht categorieën, waaronder Beste Vegan eetgelegenheid en Beste vegan product. Het hele jaar door kunnen mensen suggesties doorgeven, door ons een bericht te sturen. Een vakjury bekijkt vervolgens alle initiatieven en maakt een selectie waarop gestemd kan worden.

Vegan Wiki

Wil je weten welke vegan hamburgers je kan inkopen voor jouw onderneming? Voor iedereen met interesse in veganisme en plantaardg eten biedt Vegan Wiki uitkomst. Op deze website vind je handige overzichten van producten die geschikt zijn voor veganisten, gesorteerd op categorie. Zijn jouw producten geschikt voor veganisten? Deel het met ons Vegan Wiki-team. Je kan een product doorgeven via het speciale contactformulier.

Recepten

Heb jij al een veganistisch gerecht op jouw menukaart? Wat doe je als je tijdens een drukke service het verzoek krijgt voor een veganistische variant van een gerecht? Met ons VeganChallenge receptendatabase van ruim 300 gerechten helpen wij je hier graag mee.