Draag je het veganisme een warm hart toe? Wij ook! Wil je helpen veganisme te verspreiden? En toegankelijker te maken? De NVV krijgt geen subsidies, dus onze projecten zijn alleen mogelijk dankzij onze leden en donateurs. Doneer dus nu!

Dankzij de giften van donateurs kunnen we het volgende doen:

 • Voor de COMMUNITY organiseren we activiteiten zoals de allereerste volledig vegan kaasmarkt in 2023, de jaarlijkse Vegan Awards uitreiking en onze maandelijkse online groepsgesprekken.

 • We creëren CONTENT zoals de artikelen die we publiceren op deze website en in ons ledentijdschrift, maar ook fysieke uitgaves zoals startersgids voor vegans of de vegan voedingsposter.

 • We bieden EDUCATIE over veganisme. Onze getrainde vrijwilligers bezoeken middelbare scholen door heel het land om gastlessen te geven waarin ze uitleggen wat veganisme is, waarom ze vegan zijn en wat vegan zijn inhoudt.

 • We doen aan PROMOTIE van veganisme in al haar verschijningsvormen. We doen dat via onze social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook onze nieuwsbrief en periodiek door advertentiecampagnes.

 • Via VEGAN FRIENDLY bieden we een overzicht van restaurants en winkels die vegan producten en diensten bieden. Bovendien bieden veel van de deelnemende bedrijven voordeel aan leden van de NVV.

 • Via VEGAN WIKI bieden we een productendatabase waarin consumenten makkelijker kunnen vinden welke producten in verschillende categorieën vegan zijn en welke supermarkten en andere winkels die producten verkopen.

Direct eenmalig doneren

Je kunt direct doneren via het formulier op deze pagina en betalen met o.a. iDeal of PayPal.

Ook via onze donatiepagina op Geef.nl kun je doneren.

Maak je liever zelf een bedrag over? Ook dat is mogelijk. Je kunt jouw donatie dan overmaken naar bankrekening NL40 TRIO 0198 3967 16 ten name van NVV onder vermelding van donatie. Wil je voor een specifiek programma doneren? Vermeld dan ook de naam van dat programma.

Periodieke gift met belastingvoordeel

Wil je de NVV voor langere tijd financieel steunen? De NVV is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat je je gift kan aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Afhankelijk van jouw financiële situatie krijg je een deel van je gift terug in de vorm van belastingvoordeel. Daarvoor moet de periodieke gift aan een aantal eisen voldoen en schriftelijk vastgelegd. Dat werkt zo:

 • Download de ‘Overeenkomst periodieke gift in geld’ van de site van de belastingdienst: deze bestaat uit twee formulieren en een toelichting.
 • Print beide formulieren en vul ze in.
 • Stuur ondertekende formulieren per post naar: Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Postbus 31447, 6503 CK Nijmegen.
 • Wij vullen de formulieren verder in. Je krijgt het exemplaar voor de schenker ondertekend terug.
 • Jaarlijks krijg je per e-mail een verzoek het toegezegde bedrag aan ons over te maken.

Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Nalatenschap

Je staat er liever niet te veel bij stil, maar toch is het prettig om je nalatenschap goed geregeld te hebben. Voor velen is het een geruststelling te weten dat hun opgebouwde vermogen na het overlijden op een goede manier ingezet gaat worden. Het is mogelijk om de NVV op te nemen in je testament. De NVV zal met ontvangen bedragen zorgvuldig omgaan en zoveel mogelijk naar de wens van de donateur inzetten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.