Wil je onze vereniging steunen en daarmee de promotie van het veganisme? We krijgen geen subsidies en onze projecten zijn financieel alleen mogelijk dankzij onze leden en donateurs!

Word lid of doneer! Jouw bijdrage maakt het mogelijk om het veganisme te promoten. Wij gebruiken de fondsen onder andere voor:

Meer leden betekent dat er meer gedaan kan worden om het veganisme te promoten én dat we namens een steeds grotere achterban mogen spreken. Het lidmaatschap staat open voor iedereen die positief staat tegenover onze doelstellingen.

Je doet niet alleen veel goeds voor de wereld, je profiteert als lid ook van fijne voordelen.

Als lid heb je veel voordelen

  • Een welkomstgeschenk;

  • Ieder kwartaal VEGAN Magazine fysiek of digitaal;

  • Ledenvoordeel bij ruim 250 Vegan (Friendly) restaurants en activiteiten zoals congressen of een busreis naar een sanctuary

  • Vegan Service. Snel antwoord op al jouw vragen over veganisme;

  • Stemrecht binnen de vereniging. Bepaal mee wat de koers van de vegan beweging is;

  • Opkomen voor dieren door bij te dragen aan de promotie van het veganisme.

VEGAN Magazine

VEGAN Magazine nummer 132 – Lente 2022

Lidmaatschap cadeau geven

Zoek je nog een zinvol geschenk? Met een lidmaatschap van de NVV draag je bij aan een betere wereld. Het is nu ook mogelijk om dit lidmaatschap cadeau te geven!

Huisgenoten gratis lid

Is er op jouw adres een betalend lid van de NVV? Dan kunnen huisgenoten gebruikmaken van het gratis lidmaatschap voor huisgenoten! Elk huisgenootlid krijgt een eigen ledenpas, met korting bij ruim 250 Vegan Friendly-adressen.