Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

augustus 2018

World Day for the end of Speciesism 2018

augustus 25

Op 25 augustus is het World Day for the end of Speciesism. Speciesisme betekent onderscheid maken in behandeling van dieren op basis van soort. Meer weten? Lees en deel ons artikel! http://www.veganisme.org/world-day-for-the-end-of-speciesism/

Find out more »

Animal Rights March

augustus 25 @ 12:00 - 16:00
Amsterdam

Op zaterdag 25 augustus zal de NVV aanwezig zijn bij de allereerste Animal Rights March in Nederland, die gehouden wordt in Amsterdam. Tijdens de mars, die samenvalt met Wereld Antispeciesisme Dag, zullen we ons gezamenlijk uitspreken tegen elke vorm van het gebruiken, misbruiken en uitbuiten van dieren. Loop je ook mee? Bekijk het event op Facebook.

Find out more »

Dagtrip naar Gnadenhof Melief Zomerfeest

augustus 26
Gnadenhof Melief, Friesenweg 5
Sögel, 49751 Germany
+ Google Map

Op zondag 26 augustus vieren we graag met jou Sommerfest bij animal sanctuary Gnadenhof Melief, net over de Duitse grens in Sögel. Ga je mee? Tickets kosten 32,50 en leden van de NVV ontvangen 5 euro korting op hun ticket.

Find out more »
oktober 2018

VegFestNL 2018

oktober 27 - oktober 28
Jaarbeurs, Jaarbeursplein
Utrecht, Netherlands
+ Google Map
€12,50

Schrijf het alvast in je agenda, want op 27 en 28 oktober gaat het dak eraf in de Jaarbeurs in Utrecht met VegFestNL 2018! Wij zijn dan ook bijzonder trots om als NVV samenwerkingspartner te mogen zijn. De details over het programma zullen nog volgen. Sowieso staan wij met een stand op de markt, waar je lid kunt worden, vragen kunt stellen en artikelen uit de webshop kunt kopen. We sluiten VegFestNL weer spectaculair af met de uitreiking van de Vegan…

Find out more »

Uitreiking Vegan Awards

oktober 28 @ 17:00 - 17:30

Wie gaan er dit jaar aan de haal met de Vegan Awards? Zorg dat je op zondag 28 oktober om 17:00 klaarstaat bij het grote podium op VegFestNL in de Jaarbeurs in Utrecht voor de feestelijke uitreiking!

Find out more »
+ Export Events