Aankomende evenementen

Hier vind je alle aankomende vegan events. Blijf op de hoogte van alle bijeenkomsten, demonstraties, speciale dagen een vegan food events.
Geef je op voor de onze nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws.

Klimaatmars 2022

Datum: 19 juni 2022
Tijd: 13:00 - 17:00
Locatie: Binnenrotte, Rotterdam
Demonstratie | Klimaatmars
Klimaatmars-2022_300x300

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme neemt dit jaar deel aan de Klimaatmars op zondag 19 juni 2022 in Rotterdam. Veganisme heeft een positieve invloed op dieren, onze medemens, gezondheid, natuur en milieu. Wij zien het belang van de Klimaatmars voor onze planeet en slaan onze handen ineen om mensen te inspireren tot verandering.
“Gezamenlijk kunnen we de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan geven” aldus vermeld op de website van de Klimaatmars.

Loop jij ook mee? Wij lopen namens alle veganisten in Nederland.

Organisator:
Klimaatcrisis Coalitie

Vegan Potluck Day 2022

Datum: 7 augustus 2022
Gehele dag evenement
Speciale dag | Vegan potluck dag
Vegan Potluck Day logo

Elke jaar is het op de eerste zondag van augustus Vegan Potluck Day! Dit jaar op zondag 7 augustus. Doe je mee?
Sluit aan bij een potluck óf nog beter: organiseer er zelf een.

English

Every year on the first Sunday of August it’s International Vegan Potluck Day! This year on Sunday August 7th. Are you in?
Join a potluck or even better: organize one!

World Day for the end of Speciesism 2022

Datum: 27 augustus 2022
Gehele dag evenement
Speciale dag
Speciesisme

Zaterdag 27 augustus is het World Day for the end of Speciesism. Speciesisme betekent onderscheid maken in behandeling van dieren op basis van soort. Meer weten?

VeggieWorld 2022

Startdatum: 3 september 2022
Einddatum: 4 september 2022
Tijd: 10:00 - 18:00
Locatie: Meidoornkade 24 Houten, Utrecht 3992 AE Nederland
Markt | Veggieworld
VW_Logo_300x300

VeggieWorld is terug in Nederland! Op 3 & 4 september vindt de beurs plaats in Expo Houten. De Nederlandse Vereniging voor Veganisme is als partner verbonden aan de organisatie van de beurs en we zullen dan ook met een kraam aanwezig zijn. Kom je ook?!

VeggieWorld is de toonaangevende internationale vakbeursserie voor de veganistische levenswijze. VeggieWorld laat zien dat een plantaardige levenswijze niet alleen duurzaam en diervriendelijk is, maar ook leuk. Veganistische fabrikanten, cateraars, wederverkopers en sociale bedrijven presenteren op de beurs een kleurrijke mix van melk- en vleesalternatieven, superfoods, snoep, drankjes, maar ook kleding, accessoires, cosmetica, diensten en projecten.

Alle producten zijn vegan, veel zijn ook nog eens biologisch gecertificeerd en eerlijk verhandeld. Bezoekers kunnen kennismaken met de diverse mogelijkheden van het veganistisch leven. Ook voor vakbezoekers zoals restauranthouders, retailers en groothandels biedt VeggieWorld een breed assortiment. Een aantrekkelijk programma met interessante lezingen en spannende kookshows met sterren uit de vegan scene, proeverijen en persoonlijk contact met de respectievelijke fabrikanten maken VeggieWorld tot een unieke ervaring. VeggieWorld heeft al plaatsgevonden op 30 locaties in 13 landen in Europa en Azië.

Organisator:
Messe Dortmund GmbH
https://messe-dortmund.de/