Elk jaar wordt in Nederland Pasen gevierd. Vaak gaat dat, zoals een echte feestdag betaamt, gepaard met veel eten met familie of vrienden. Het ei is symbool voor Pasen. Maar naast dat het een symbool voor nieuw leven is, worden er ook veel dieren gedood voor eieren. Meer informatie hierover vind je op onze pagina over ei.

Gelukkig kan je deze paasbrunch je ook tegoed doen aan lekker eten zonder dat er een dier aan te pas komt. Ontdek hier welke producten o.a. geschikt zijn voor veganisten en hoe je makkelijk ei kan vervangen voor een heerlijke, vegan brunch met heerlijke recepten van de VeganChallenge (start 1 april). Ook Pasen kan je heel goed diervriendelijk vieren.

Links:
Eivrij Pasen
Top 5 paasproducten
VeganChallenge paasbrochure 2016
VeganChallenge paasbrochure 2015
Meer VeganChallenge paasrecepten
Paasproducten op Vegan Wiki