Datum: 22 maart 2023
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: Online

Op woensdagavond 22 maart organiseert de NVV een online Vegan2Vegan groepsgesprek waarin we praten over veganisme tijdens de voorjaarsfeestdagen.

De feestdagen in het voorjaar, zoals Pasen, Koningsdag en Eid-al-Fitr (suikerfeest), gelden voor veel Nederlanders als een tijd van familiebezoekjes. Dan kan reuze gezellig zijn, maar voor veganisten is het dat lang niet altijd zo. Denk maar aan het eten met niet-vegan familieleden waar je als een berg tegenop ziet of de spanningen die ontstaan tussen jou en je niet-vegan familieleden.
 
Het groepsgesprek biedt ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over dit soms lastige thema. De gesprekken verlopen altijd in een sfeer van positiviteit, met uiteraard veel aandacht voor ieders eigen verhaal.

Het groepsgesprek start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Heb je belangstelling? Schrijf je in door het formulier in te vullen, dan sturen wij je de inloglink voor Zoom en een vragenlijst en kun je gezellig aanschuiven.

Meer informatie over de Vegan2Vegan gesprekken lees je hier: https://www.veganisme.org/over-ons/wat-wij-doen/vegan2vegan/